Mene sisältöön


Länsi-Turunmaan kesäkampanja semifinaaliin kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuissa

28.4.2010
kesäkamppiskuva.jpg

Länsi-Turunmaan kaupunki ylsi jälleen semifinaaliin kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuissa! 

Länsi-Turunmaan kaupunki on valittu ns. shortlistalle eli viiden parhaan joukkoon Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailujen matkailusarjassa.  Kilpailun tuomaristo painotti arvioinnissaan erityisesti markkinoinnin esimerkillisyyttä ja tuloksellisuutta sekä innovatiivisuutta.

Kaupunki kilpailee matkailusarjan voitosta veneilijöille suunnatulla Lomaluotsi – Semesterlotsen -kesäkampanjallaan. Kesäkampanja sijoittui jo aikaisemmin tänä vuonna Suomen Markkinointiliiton Turun ryhmän Vuoden Mainos -kilpailun suoramainontasarjan kolmanneksi. Kampanjan on toteuttanut myös kaupungin visuaalisen ilmeen suunnitellut Place Marketing Oy. 

Muita semifinalisteja ovat:

  • GoTampere Oy, Visit Tampere Region -hanke  / Kommunisteja, vakoilijoita ja maksullisia miehiä – kysyntää rospuutonkin aikaan

  • Lohjan kaupunki/ Lohjan Matkailupalvelukeskus / Kunnallinen matkailuneuvonta ”asiakkaan iholle”

  • Savonlinnan Matkailu Oy / Tornin veljekset Savonlinnan seudun matkailun viestinviejinä

  • Uudenkaupungin kaupunki / Tuotteistetut matkailupaketit

Semifinaalityöt esitellään Piiri 2010 -suurtapahtumassa Tampereella 26.–27.5.2010. Töistä kootaan tapahtumaan näyttely sekä osallistujille jaettava esite.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun tavoitteena on kehittää markkinointiosaamista kunta-alalla. Kilpailulla nostetaan esille kunta- ja seutumarkkinoinnin hyviä käytäntöjä eli esimerkillistä ja tuloksellista markkinointia. Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun järjestävät kunta- ja seutumarkkinoinnin kehittämistyötä tekevät järjestöt: Suomen Kuntaliitto, Seudulliset Kehittämisyhteisöt SEKES ry sekä Suomen matkailuorganisaatioiden yhdistys SUOMA ry.

Kilpailu on osa Piiri-hanketta, joka on avoin ja maksuton yhteistyö- ja kehittämisverkosto kuntien, seutujen ja alueiden markkinointiosaamisen vahvistamiseksi. Piiri-verkoston yhteistyöyrityksiä ovat Helsingin Sanomat, MTV3, Yhtyneet Kuvalehdet / Suomen Kuvalehti, If, Fonecta, KL-Kustannus Oy / Kuntalehti, Finlands kommuntidning, ja Place Marketing Oy. 

Lisätietoja:
Niclas Gestranius, markkinointipäällikkö, Länsi-Turunmaan kaupunki, puh. 040 582 6941
Anne-Maarit Itänen, tiedottaja, Länsi-Turunmaan kaupunki, puh. 044 358 5706

http://www.placemarketing.fi/piiri/piiri10/

 

Sivun alkuun