Mene sisältöön


Parainen jälleen kuntamarkkinoinnin SM-kilpailujen semifinaalissa

3.5.2011

Paraisten kaupunki ylsi jälleen semifinaaliin kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuissa! 

Kuudennen kerran järjestettävän Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun parhaimmisto on valittu. Yhteensä 36 kilpailutyötä on mukana kilpailussa, jonka voittajat julkistetaan Piiri 2011 -tapahtumassa Oulussa 24. toukokuuta. Kilpailussa palkitaan parhaat työt neljässä sarjassa yhteensä 100 000 euron arvoisilla markkinointikampanjoilla.   

Paraisten kaupunki pääsi semifinaaliin kolmessa sarjassa:

Kilpailukykysarja: Bertel Nauvolainen – Bertel Nagubo
Matkailusarja: I Love Rengastie
Vuoden markkinointituote: Skärgårdscykel – SaaristopyöräKuntamarkkinoinnin SM-kilpailun tavoitteena on kehittää markkinointiosaamista kunta-alalla nostamalla esille kunta- ja seutumarkkinoinnin hyviä käytäntöjä eli esimerkillistä ja tuloksellista markkinointia.
  

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun järjestävät kunta- ja seutumarkkinoinnin kehittämistyötä tekevät järjestöt: Suomen Kuntaliitto, Seudulliset kehittämisyhteisöt SEKES ry sekä Suomen matkailuorganisaatiot SUOMA ry. Se on osa Piiri-hanketta, joka on avoin ja maksuton yhteistyö- ja kehittämisverkosto kuntien, seutujen ja alueiden markkinointiosaamisen vahvistamiseksi. 

Piiri-hankkeen yhteistyöyrityksiä ovat Helsingin Sanomat, MTV3, Otavamedia/Suomen Kuvalehti, KL-Kustannus Oy/ Kuntalehti, Finlands kommuntidning ja Place Marketing Oy.

Lisätietoja:

Jari Seppälä, viestintäjohtaja, Suomen Kuntaliitto, p.09 771 2010,
Merja Olari-Sintonen, markkinointipäällikkö, Suomen Kuntaliitto, p. 09 7712676
Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailut: www.piiri.info 

 

 

 

 

 

 

Sivun alkuun