Mene sisältöön


Sinustako uusi matkailuyrittäjä kauniiseen Turunmaan saaristoon?

18.3.2016
hyppeis_ny3.jpg


Uloimpana Turunmaan saariston länsilaidalla sijaitsevassa Houtskarissa vierailee vuosittain tuhansia matkailijoita.

Hyppeisten kylä on idyllinen ulkosaariston kylä, jonka juuret ulottuvat aikaan, jolloin elinkeinoelämän perustan muodostivat kalastus ja maanviljely. Kylän vanha runsaan 400 m²:n suuruinen koulurakennus on peruskorjattu, ja kaupunki vuokraa kiinteistön tarmokkaalle yrittäjälle. Kiinteistö sijaitsee vajaan 30 metrin päässä rannasta ja vain parin kilometrin päässä ”Kihdistä”, joka muodostaa vesirajan Ahvenanmaahan.

Paraisten kaupunki hakee nyt luotettavaa ja tarmokasta

YRITTÄJÄÄ

vuosiksi 2016–2019 pyörittämään toimintaa, joka perustuu majoitus- ja ravintolapalvelujen tarjoamiseen kaikille saaristossa liikkuville. Tilat soveltuvat myös perhejuhlien, kurssien ja leirikoulujen järjestämiseen sekä elämysmatkailijoiden majoittamiseen. Kiinteistössä on 8 kahden hengen huonetta, joissa on oma suihku ja wc. Lisäksi kiinteistössä on ravintola keittiöineen ja varastoineen sekä kokoustila.

Yrittäjä maksaa vuotuisen vuokran ja vastaa kiinteistön käyttö- ja energiakustannuksista, kuten myös sisustuksesta ja huoltotarvikkeista. Yrittäjällä edellytetään olevan anniskeluoikeudet.

Hakemukset ja lisätiedot: elinkeinopäällikkö Tomas Eklund, puh. 040 488 5675. Hakuaika päättyy 1.4.2016.

hyppeis_ny.jpg


hyppeis_ny2.jpg


Sivun alkuun