Mene sisältöön


Yrittäjä: tule hakemaan opastusta sähköisten tarjousten tekoon!

4.5.2017Paraisten kaupunki on syksystä 2016 alkaen asteittain siirtynyt tekemään tarjouspyyntönsä sähköisessä Tarjouspalvelu.fi-hankintaohjelmassa. Sähköinen hankintaprosessi tarkoittaa sitä, että sekä tarjouspyyntöasiakirjat että tarjoukset luodaan ja rekisteröidään suoraan valmiille kaavakkeille sähköiselle alustalle. Jotta sinä yrittäjänä voisit käyttää hankintaohjelmaa, sinun on kirjauduttava ohjelman käyttäjäksi. Tarjouspalvelu.fi-ohjelmaan kirjautuminen ja ohjelman käyttö on sinulle maksutonta.

Nyt sinulla on tilaisuus päästä Tarjouspalvelu.fi-portaalin käytön alkuun kolmena ”Drop In”  opastuspäivänä, jolloin paikalla on kaupungin hankintakoordinaattori Petra Palmroos auttamassa Tarjouspalvelu.fi-ohjelman käyttäjäksi kirjautumisessa. Voit kokeilla ohjelmassa myös tarjouspyynnön tekemistä.

Tarjouspalvelu.fi-ohjelmaan kirjautuminen edellyttää, että sinulla on toimiva sähköpostiosoite. Sinun on hyvä ottaa ”Drop In” -opastukseen mukaan myös yrityksesi Y-tunnus, mutta se ei ole pakollista. Tarjouspalvelu.fi-portaalin käyttö vaatii nettiliittymää, ja halutessasi voit ottaa mukaan oman tietokoneesi.
Opastukseen ei vaadita ilmoittautumista – voit tulla paikalle mihin tahansa aikaan päivästä.

16.5.2017 Korppoon aluekonttori, 2. kerros, klo 9–15
29.5.2017 Paraisten kaupungintalo, Ohjaamo, 3. kerros, klo 9–15
31.5.2017 Nauvon aluekonttori, 3. kerros, klo 9–15

Tervetuloa!

Yhteystiedot
Petra Palmroos, Hanke- ja hankintakoordinaattori
Tel. +358 (0)40 839 7170Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun