Mene sisältöön


Tarjolla tontti vuokralle Granvikissa yritys- tai yhdistystoimintaa harjoittaville

25.6.2018
Granvik.jpg


Paraisten kaupunki tarjoaa Granvikissä sijaitsevaa Solvikin kiinteistöä (Granvikintie 764) vuokralle yritys- tai yhdistystoimintaan. Toiveena on, että vuokralaisen kiinteistölle kaavailema toiminta tukee kiinteistön ja sataman kehittämissuunnitelmia.

Kaupunki omistaa Granvikissä sijaitsevan kiinteistön Solvik RN:o 3:5 (kiinteistötunnus 445-421-3-5) huviloineen ja rantoineen sekä rantakiinteistön edustalla sijaitsevan vesialuepalstan Östergård RN:o 3:3 (kiinteistötunnus 445-421-3-3). Rantakiinteistön pinta-ala on noin 5 500 m2 ja vesipalstan noin 6 200 m2.

Granvikin yhteysaluslaiturin yhteyteen on muun muassa tarpeen luoda lisää vene- ja pysäköintipaikkoja sekä turvata yhteysaluksen toimintamahdollisuudet ja varmistaa, että mahdollisiin uusiin tarpeisiin voidaan jatkossa vastata.

Kaupunki on valmis vuokraamaan alueen tarmokkaalle yrittäjälle, joka on halukas kehittämään aluetta. Vuokrattava alue on pinta-alaltaan noin 5 500 m2 ja vuokra-aika on sopimuksen mukainen. Aluetta on myös mahdollista laajentaa yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa.
Kiinteistölle voi olla mahdollista rakentaa noin 400 m2:n suuruinen halli tai vastaava rakennus toimintaa varten. Kiinteistöllä sijaitseva huvila säilytetään ja sen kunnostamisesta ja käytöstä voidaan sopia.

Paraisten kaupunki ottaa kiinnostuneilta vastaan ilmoituksia sähköpostitse osoitteessa parainen@parainen.fi. Ilmoitusten on oltava perillä 31.7.2018 klo 12.00 mennessä. Mukaan liitetään toimintasuunnitelma sekä CV. Paraisten kaupunki pidättää itsellään oikeuden hylätä kaikki hakemukset.

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun