Mene sisältöön


Asiakaskysely perhepalveluiden uudistukseen liittyen

11.6.2018
20130628-IMG_2683.JPG


Lasten-, nuorten- ja perheiden palvelut uudistuvat, ja nyt tarvitsemme sinun apuasi selvittääksemme, millaisiksi palveluiden tulisi uudistua.

Kaikki lasten, nuorten ja perheiden palvelut aina neuvolasta yläkouluun ja harrastustoiminnasta lastenlääkäripalveluihin kattava uudistus toteutetaan Turunmaan alueella. Kysely toteutetaan Lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelmaa (LAPE) Varsinais-Suomessa toteuttavan Lupa auttaa! -hankkeen toimesta yhteistyössä Turunmaan seudun kuntien Paraisten ja Kemiönsaaren kanssa.

Sinulla, lapsiperheiden palvelujen käyttäjällä, on ensiarvoisen tärkeä tieto siitä, mikä nykyisissä palveluissa toimii, mitä puutteita palveluissa on, ja miten palveluiden käyttäminen olisi jouhevampaa ja sinun erityistarpeet huomioonottavampaa. Sinulla on arvokasta tietoa palvelujen toimivuudesta ja erityisesti siitä, mihin suuntaan ja miten palveluja pitäisi kehittää. Kerro meille avoimesti, millaiset ovat sinulle ja perheellesi hyvin toimivat lapsi- ja perhepalvelut.

Kysely suoritetaan anonyymisti, eikä vastaajien henkilöllisyys tule tuloksia julkaistessa ilmi. Vastauksia käytetään Turunmaan seudun lapsiperhepalvelujen kehittämiseksi. Kyselyyn vastaaminen kestää vain noin 5 minuuttia. TÄÄLLÄ voit vastata kyselyyn!

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun