Mene sisältöön


Haemme kiinnostuneita harjoittamaan toimintaa Granvikissä sijaitsevalla kiinteistöllä 

29.4.2019
granvik.jpg


granvik_karta.jpg


Paraisten kaupunki tarjoaa Granvikissä sijaitsevaa Solvikin kiinteistöä (Granvikintie 764) vuokralle kiinnostuneille yritys- tai yhdistystoimintaan. Toiveena on, että vuokralaisen kiinteistölle kaavailema toiminta tukee kaupungin suunnitelmia kiinteistön ja pienvenesataman kehittämiseksi.
Kaupunki omistaa Granvikissä sijaitsevan kiinteistön Solvik RN:o 3:5 (kiinteistötunnus 445-421-3-5) rakennuksineen ja rantoineen sekä rantakiinteistön edustalla sijaitsevan vesialuepalstan Östergård RN:o 3:3 (kiinteistötunnus 445-421-3-3). Rantakiinteistön pinta-ala on noin 5 500 m2 ja vesipalstan noin 6 200 m2.

Granvikin yhteysaluslaiturin yhteyteen on muun muassa tarpeen luoda lisää vene- ja pysäköintipaikkoja sekä turvata yhteysaluksen toimintamahdollisuudet.

Paraisten kaupunki vastaa pysäköintimahdollisuuksien kehittämisestä ja uusien pysäköintipaikkojen rakentamisesta, kun taas yrittäjä vastaa lisävenepaikkojen luomisesta ja toiminnan kehittämisestä alueelle.
Kaupungin aikomuksena on vuokrata alue aikaansaavalle yrittäjälle. Vuokra-aika on toteutettavasta toiminnasta riippuen 10–30 vuotta. ELY-keskuksen edustajien kanssa käytyjen keskustelujen perusteella aluetta on myös mahdollista laajentaa yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa, koska valtio omistaa alueen ympärillä olevat maat.
Kiinteistölle varataan mahdollisuus rakentaa rakennuksia tulevaa toimintaa varten.

Paraisten kaupunki ottaa kiinnostuneilta vastaan ilmoituksia sähköpostitse osoitteessa parainen@parainen.fi. Ilmoitusten on oltava perillä 30.6.2019 klo 12.00 mennessä. Mukaan liitetään toimintasuunnitelma sekä CV.
Paraisten kaupunki pidättää itsellään oikeuden hylätä kaikki hakemukset.

Lisätiedot: John Forsman, yrityskehittäjä (040 488 6075)

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun