testi

Mene sisältöön

Siltakierros ihanteellinen malli

25.10.2013 Folke Pahlman


KUNTOKIERROS ja Sunttia reunustavat ulkokuntoiluvälineet ovat valmiita.

Se on ensimmäinen oikein konkreettinen tulos ProMalmin osalta sinä aikana kun olen itse ollut mukana kesäkuun alusta lukien.

Hanketta voi pitää ihanteellisena mallina siitä, miten panostuksia pitäisi tehdä yritettäessä kehittää Malmista viihtyisämpi keskusta-alue paikkakuntalaisille ja vieraille.

Ihanteellinen malli on siinä mielessä, että se on toteutettu julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyönä.

KAUPUNKI on luonut edellytykset, osallistunut tietyllä rahasummalla, ja viheryksikkö ja yksikön osaavat työntekijät ovat tehneet käytännön työt valmiiksi. Suuret kiitokset siitä Ole Östermanille, Joakim Kaunistolle, Sonja Österholmille ja Heidi Suomiselle.

Rahallisesti sponsorit ovat hyväntahtoisesti tukeneet hanketta tarvittavilla summilla, yhteensä liki 18 000 eurolla. Suurin lahjoittaja on ollut Partel, ja sen jälkeen tulevat kaupunki, Paraisten apteekki (josta oma-aloitteisesti soitettiin ja haluttiin ”liikkujan apteekin” ominaisuudessa olla omalta osalta mukana hankkeessa), LähiTapiola ja Konstra.

LISÄKSI Hartelan paikallinen betoniasema on lahjoittanut betonin perustuksia varten, Jorma Winberg on kuljettanut betonin, Nordkalk on lahjoittanut kiviä ja Fjäder Group on hoitanut lastauksen.

JA VIELÄ LISÄKSI Torolf Cederlöf tarjoaa äänentoistolaitteiston tilaisuuteen, jossa Siltakierros ja kuntoiluvälineet vihitään käyttöön, ja käsityöläisenä ja Tuffan puulelujen pomona hän lahjoittaa tilaisuuteen myös hienon arpajaisvoiton. Pargas IF:n yleisurheilujaosto järjestää leikkimieliset kuntoiluarpajaiset, jossa jokaisesta kuntokierroksen ympäri kuljetusta kierroksesta ansaitsee arvan, jolla pääsee osallistumaan arpajaisiin. Kahvia ja grillimakkaraa myy Vanhan Malmin yhdistys.

Muistetaan viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, vielä ProMalmi-ohjausryhmää, joka koko prosessin ajan on antanut 100-prosenttisen tukensa keskustakoordinaattorin suoltamiin hulluihin ja vähemmän hulluihin ideoihin.

Ohjausryhmässä istuvat John Lassus (puh.joht.), Heidi Saaristo-Levin, Tomas Eklund ja Laura Johansson.

Kommentoi

Nimi *

Sähköposti *

WWW

Kommentti*

Kirjoita luku viisi numerona*

* merkityt tiedot ovat pakollisia
Emme julkaise sähköpostiosoitteita. Nimi- ja osoitetietoja käytetään ainoastaan kirjoittajan tunnistamiseen. Lähetetyt viestit tarkastetaan ennen julkaisua.
Sivun alkuun