testi

Mene sisältöön

Kalakamut kutsuvat satoja lapsia pikinikille Paraisten Keskuspuistoon 16.5

8.5.2018 Gäddan och gänget - Kalakamut

gaddan_logo.jpg

Kalakamut järjestävät paraislaisille lapsille yhteisen jättipiknikin Paraisten Keskuspuistossa keskiviikkona 16.5. klo 9.30-10.30.  Syömisen ja yhdessäolon lisäksi kaikki lapset tanssivat Kalakamujen oman laulun tahtiin. Joten kaikki, joiden pyrstöevää vähänkään vipattaa, ei muuta kuin mukaan piknikille!

Kalakamut-konsepti on Paraisten kaupungin varhaiskasvatusyksikön ja Saaristomeren biosfäärialueen panostus, jolla halutaan herättää kaikkein nuorimpien kiinnostus luontoa ja ympäristöasioita kohtaan. Pehmokalat ovat käyneet kohta 800 varhaiskasvatuksessa olevan lapsen luona ja kertoneet tänä vuonna ruoan kiertokulusta. Varhaiskasvatusyksiköt saavat itse valita, mitä tehtäviä ne haluavat painottaa. Lasten kanssa voidaan muun muassa lämmittää kaakaota auringon avulla, pohtia, mistä porkkana tulee tai mitä tapahtuu ruoantähteillemme, kylvää herneitä, skypettää lehmälle tai vierailla maatilalla.

Parhaillaan suunnitellaan ensi vuoden ohjelmaa, joka käsittelee elävää saaristokulttuuria. Vaan Kalakamutpa eivät lomaile kesälläkään! Toukokuussa Kalakamut avaavat Korpoströmin Knatte-labran ja kesällä ne kutsuvat kaikki lapsiperheet mukaan "Kalakamujen saariseikkailuun", ympäri Saaristomerta kulkevalle seikkailureitille.

Kommentoi

Nimi *

Sähköposti *

WWW

Kommentti*

Kirjoita luku viisi numerona*

* merkityt tiedot ovat pakollisia
Emme julkaise sähköpostiosoitteita. Nimi- ja osoitetietoja käytetään ainoastaan kirjoittajan tunnistamiseen. Lähetetyt viestit tarkastetaan ennen julkaisua.
Sivun alkuun