testi

Mene sisältöön

Kalakamut tutkivat saaristokulttuuria!

12.9.2018 Gäddan och gänget - Kalakamut

KirjeKotiin.jpg

Kalakamujen tämänkertainen teema on saaristokulttuuri. Aihe on ajankohtainen, vietämmehän kulttuuriperinnön eurooppalaista teemavuotta 2018.

Lapset saavat tämän toimintavuoden aikana kertoa mitä saaristokulttuuri heidän mielestään on. Lasten ajatusten ja ideoiden pohjalta kehitetään ja rakennetaan Kalakamujen kiertävä Saaristokulttuurilabra.

Syksyn 2018 aikana Kalakamujen pienet hauenpoikaset vierailevat jokaisen varhaiskasvatuksen piirissä olevan lapsen luona. Haukiäiti on kirjoittanut kirjeen, jonka hän lähettää pikkuhaukien mukaan, kartoittaakseen mille kaikille saarille pikkuhauet ovat uineet. Jännä nähdä mitä nimiä lapset ovat keksineetkään kotisaarilleen!

Satuvene on myös laitettu veneilykuntoon saaristomatkaa varten. Monta pientä käsiparia on ollut mukana täyttämässä satuvenettä, jolla olemme purjehtineet satujen maailmaan. Satuveneessä, jolla soudamme sisätiloissa, onkin vieraillut jo lähes 30 lasta kertomassa oman satunsa ahvenelle. Kävi se kampelakin muutamana päivänä kuuntelemassa mahtavia kertomuksia. Satuveneen kapteenin virkaa hoitavat luonnollisesti lapset ja miehistöön kuuluvana kirjurina toimii Aija Mäkinen (projektivastaava).

Myötäisiä satutuulia!

Kommentoi

Nimi *

Sähköposti *

WWW

Kommentti*

Kirjoita luku viisi numerona*

* merkityt tiedot ovat pakollisia
Emme julkaise sähköpostiosoitteita. Nimi- ja osoitetietoja käytetään ainoastaan kirjoittajan tunnistamiseen. Lähetetyt viestit tarkastetaan ennen julkaisua.
Sivun alkuun