testi

Mene sisältöön

Hauki Kirsikkalaaksossa

3.12.2018 Gäddan och gänget - Kalakamut

Blogi_ Kirsikkalaakso_paranneltu.jpg

Kalakamu Hauki Kirsikkalaaksossa

Hei kaikki! Meillä Kirsikkalaaksolaisilla on ilo kertoa tämän syksyn kuulumisia, joissa seuranamme seikkailee Haukikala. Asumme kaikki saaressa ja siksi seinällämme onkin suuri meri, asukkaineen ja kalaverkkoineen. Kävipä kerran niin, että verkkoon oli ilmestynyt Hauki. Päätimme pitää siitä hyvää huolta ja tutustuttaa hänet saaremme asukkaisiin. Niinpä Haukikala on vieraillut lasten kodeissa ja seurannut, miten lapset ovat yhdessä vanhempiensa kanssa kirjoittaneet kuulumisia suureen vihkoon.  Vihkoon on myös kirjoitettu uusia nimiä saarelle.  Kirsikkalaakson lapsista olisi hauska asua mm. Aarresaarella, El-Korkealla –saarella, Legosaarella, Laulusaarella, Kivasaarella tai vaikka Talosaarella.
Toki halusimme ottaa hauen mukaan leikkeihimme ja niinpä Haukikala on ollut mukana myös retkillä. Kerran kävimme kävelyllä Vanhalla Malmilla ja lauleskelimme Ellan tuvan pihalla. Hauki oli innokas oppimaan lastenlauluja. Vaikka kuivalla maalla oleminen onkin vierasta hänelle, hän viihtyi kävelyllä, sillä näin loppusyksystä ilma ei ole liian lämmintä tai kuivaa. Haukikala on osallistunut innokkaasti aamupiirimme, jossa aina laulamme, soitamme ja leikimme. Haukikala osaakin monia kieliä, esimerkiksi suomea, ruotsia, englantia ja arabiaa.

Terveisin Kirsikkalaakson ryhmä Koivuhaan päiväkodista

Kommentoi

Nimi *

Sähköposti *

WWW

Kommentti*

Kirjoita luku viisi numerona*

* merkityt tiedot ovat pakollisia
Emme julkaise sähköpostiosoitteita. Nimi- ja osoitetietoja käytetään ainoastaan kirjoittajan tunnistamiseen. Lähetetyt viestit tarkastetaan ennen julkaisua.
Sivun alkuun