Mene sisältöönAjankohtaista Houtskarissa

Houtskarin yleiskaava nähtävänä

Ehdotus Houtskarin yleiskaavaksi ja yleiskaavan muuttamiseksi on julkisesti nähtävillä 26.1. – 24.2.2018 kaupungin verkkosivuilla, Palvelut > Kaavat ja kiinteistöt > Kaavoja nähtävänä. Kaavaehdotukseen voi tutustua myös Houtskarin aluekonttorissa sekä ympäristöosastolla Paraisilla, os. Rantatie 28.

Paraisten kaupungin kaavoitusyksikön edustaja ja rakennusvalvonnan edustaja ovat tavattavissa Houtskarin aluekonttorissa kaavaehdotuksen nähtävilläoloaikana perjantaisin klo 10–14.

Mahdolliset muistutukset ehdotuksesta tulee toimittaa rakennus- ja ympäristölautakunnalle, os. Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostilla osoitteeseen rakennus-ymparistolautakunta@parainen.fi, ennen nähtävilläoloajan päättymistä.

Parainen 25.1.2018
Rakennus- ja ympäristölautakunta

_____________________________


Lajitteluaseman aukioloihin muutoksia

Houtskarin aukioloaika on siirretty tiistailta torstaille. Lisäksi talvikauden tilausperusteisesta aukioloajasta siirryttiin kiinteään aukioloaikaan joka kuukauden viimeisenä arkitorstaina. Houtskarin lajitteluasema palvelee siis marras–maaliskuussa joka kuukauden viimeisenä arkitorstaina 15.00­–16.45. Huhti–lokakuussa asema palvelee torstaisin klo 15.00–16.45 sekä joka kuukauden viimeisenä arkilauantaina klo 9.45–12.45.

Aukioloaikojen muutokset perustuvat asiakaspalautteisiin ja lajitteluasemien kävijämäärien seurantaan.

Lajitteluasemilla otetaan vastaan kaikenlaista jätettä niiden aukioloaikana. Kotitaloudet voivat tuoda asemalle maksutta muun muassa vaarallisia jätteitä (alle 50 kiloa tai litraa), loisteputkia, energiansäästölamppuja, sähkölaiteromua, risuja ja oksia, kestopuuta (alle 1 m3) sekä poistotekstiiliä.

 

Lounais-Suomen Jätehuolto, palvelunumero 0200 47470, asiakaspalvelu@lsjh.fi  www.lsjh.fi

_____________________________


Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun