Mene sisältöön

 


Verkanin alueen asemakaava ja Utön osayleiskaava

5.1.2009VERKANIN ALUEEN ASEMAKAAVA
Maankäyttö- ja rakennuslain 65 §:n mukaisesti ilmoitetaan, että Länsi-Turunmaan kaupungin Verkanin alueen (Korppoo) asemakaavaehdotus sekä valmisteluaineisto ja asemakaavaa koskeva osallistumis- ja arviointisuunnitelma on julkisesti nähtävillä 8.12.2008 – 11.1.2009 kaupungin ilmoitustaululla ja kotisivulla.

Mahdolliset kirjalliset muistutukset on jätettävä kyseisten asiakirjojen esilläoloaikana Länsi-Turunmaan kaupaunginhallitukselle osoitteeseen 21600 Parainen.

asemakaavaehdotus, Verkanin alue

Klikkaamalla vasemmalla olevaa kuvaa pääset suoraan Verkanin alueen asemakaavaehdotukseen sekä siihen liittyviin muihin asiakirjoihin.
 


UTÖN OSAYLEISKAAVA
Maankäyttö- ja rakennuslain 65 §:n mukaisesti ilmoitetaan, että Länsi-Turunmaan kaupungin Utön osayleiskaavaehdotus sekä valmisteluaineisto ja kaavaa koskeva osallistumis- ja arviointisuunnitelma on julkisesti nähtävillä 8.12.2008 – 11.1.2009 kaupungin ilmoitustaululla ja kotisivulla.

Mahdolliset kirjalliset muistutukset on jätettävä kyseisten asiakirjojen esilläoloaikana Länsi-Turunmaan kaupaunginhallitukselle osoitteeseen 21600 Parainen.


osayleiskaavaehdotus, Utö

Kuva.jpg
Klikkaamalla vasemmalla olevaa kuvaa pääset suoraan Utön osayleiskaavaehdotukseen sekä siihen liittyviin muihin asiakirjoihin.
 


Sivun alkuun