Mene sisältöön

 


Kuulutus vireillä olevasta jätetaksa-asiasta

22.11.2012
   

 

Turun kaupungin kuulutus vireillä olevasta jätetaksa-asiasta 

Turun kaupunkiseudun jätehuoltolautakunta toimii jätehuoltoviranomaisena seuraavien kuntien alueella: Turku, Raisio, Kaarina, Naantali, Masku, Nousiainen, Rusko, Parainen, Lieto, Aura, Marttila, Tarvasjoki, Mynämäki ja Pöytyä. Lautakunnassa on vireillä kaikkia sen toimialueen kuntia koskevan seudullisen jäte-taksan valmistelu. Jätelain 79.4 §:n ja hallintolain 41 §:n mukaisesti asian vireilläolosta ja vaikuttamis-mahdollisuuksien käyttämisestä on ilmoitettava asian merkityksen ja laajuuden kannalta sopivalla tavalla. 

 

Tämän johdosta niille, joiden elinympäristöön, työntekoon tai muihin oloihin asian ratkaisulla voi olla huomattava vaikutus, varataan mahdollisuus saada tietoja asian käsittelyn lähtökohdista ja tavoitteista sekä lausua mielipiteensä asiasta. Ehdotus seudulliseksi jätetaksaksi sekä siihen liittyvät maksutaulukot ovat nähtävillä Paraisten kaupungintalon neuvontapisteessä osoitteessa Rantatie 28, 21600 PARAINEN ja Nauvon, Korppooon, Houtskarin ja Iniön aluekonttoreissa sekä kaupungin kotisivuilla. Asiakirjat ovat nähtävillä ajalla 22.11-7.12.2012. 

Mahdolliset Turun kaupunkiseudun jätehuoltolautakunnalle osoitettavat kirjalliset huomautukset, muistutukset ja mielipiteet on toimitettava viimeistään 7.12.2012 joko postitse Paraisten kaupungille, Rantatie 28, 21600 PARAINEN tai sähköpostilla suoraan jätehuoltolautakunnalle: jatehuoltolautakunta@turku.fi  

20.11.2012 

Turun kaupunkiseudun jätehuoltolautakunta

Sivun alkuun