Mene sisältöön

 


Ympäristöterveydenhuollon alueellinen valvontasuunnitelma

13.11.2012

 

Ympäristöterveyspalveluissa on valmisteilla Auran, Kaarinan, Kemiönsaaren, Koski TL:n, Liedon, Loimaan, Paraisten, Marttilan, Oripään, Paimion, Pöytyän, Sauvon ja Tarvasjoen kuntien ympäristöterveydenhuollon valvontasuunnitelma vuodelle 2013. Suunnitelma sisältää elintarvike-, terveydensuojelu-, tupakka- ja kemikaalilain sekä kulutustavaroista ja kuluttajapalveluista annetun lain toimialakohtaiset valvontasuunnitelmat.  

Ympäristöterveydenhuollon toimialakohtaisiin valvontasuunnitelmiin sisältyvistä tarkastuksista, näytteenotosta ja näytteen tutkimisesta peritään toiminnanharjoittajilta kunnan hyväksymän taksan mukainen maksu. Valvontasuunnitelman luonnos on nähtävillä www-sivuilla:

http://www.lieto.fi > Ympäristöterveydenhuolto > Valvontasuunnitelmat ja maksutaksat > Luonnos valvontasuunnitelmasta vuodelle 2013  

Mahdolliset kirjalliset muistutukset ja mielipiteet ympäristöterveydenhuollon valvontasuunnitelmasta on osoitettava 4.12.2012 klo 10.00 mennessä Liedon kunnan terveydensuojeluviranomaiselle, osoitteeseen: 

Liedon kunta / Ympäristöterveyslautakunta
PL 24
21421 Lieto   
tai sähköpostiosoitteeseen ymparistoterveydenhuolto@lieto.fi

Lisätietoja antaa terveysvalvonnan johtaja Johanna Mäkinen (puh. 050 3813375)

 Sivun alkuun