Mene sisältöön

 


Sosiaali- ja terveydenhuollon toiminta-avustukset

26.1.2012
   

Länsi-Turunmaan sosiaali- ja terveyslautakunta voi myöntää avustuksia sosiaali- ja terveydenhuollon piiriin kuuluvaa toimintaa varten.  

TOIMINTA-AVUSTUSTA voivat hakea viimeistään keskiviikkona 29. helmikuuta 2012 klo 12.00 

  •  rekisteröidyt yhdistykset, jotka toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon alalla Länsi-Turunmaalla ja jotka eivät saa vuosittain avustusta kaupungin talousarvion muista määrärahoista

  • rekisteröimättömät yhteisöt (riippumattomat ryhmät), jotka toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon alalla Länsi-Turunmaalla ja jotka eivät saa vuosittain avustusta kaupungin talousarvion muista määrärahoista. 

Avustus myönnetään toimintaa varten, joka kuuluu hakijan kyseisen vuoden toimintasuunnitelmaan tai toistuu säännöllisesti.

Toiminta-avustus voidaan myöntää myös toiminnan käynnistämisen yhteydessä syntyviä kustannuksia varten. 

Toiminta-avustushakemuksiin tulee liittää toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus edelliseltä vuodelta sekä sen vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, jolle avustusta haetaan.

Hakemuskaavakkeita ja lisätietoja on saatavissa kaupungin infopisteestä Paraisilla sekä aluekonttoreista. Lisätietoja antaa vanhustyönjohtaja Gun Sirén ja sosiaalipalvelupäällikkö Heidi Ulriksson, puh. (02) 458 5700.

Sivun alkuun