Mene sisältöön

 


Ilmoitus vireilläolosta: Nauvon Kyrkbackens skolan vuosiluokkien 7-9 siirtäminen Korppoon Skärgårdshavets skolaan ja Nauvon Simonkylän koulun siirtäminen Kyrkbackenin koulukiinteistöön

18.9.2014


Sivistyslautakunnassa, sen ruotsinkielisessä jaostossa ja kaupunginhallituksessa on käsiteltävänä raportti Nauvon ja Korppoon vuosiluokkien 7–9 opetukseen liittyvistä tilaratkaisuista. Sivistyslautakunta ja sen ruotsinkielinen jaosto ovat käsitelleet ehdotusta Nauvon Kyrkbackens skolan vuosiluokkien 7–9 siirtämisestä Korppoon Skärgårdshavets skolaan. Nämä luottamuselimet ovat käsitelleet myös Nauvon Simonkylän koulun siirtämistä Kyrkbackenin koulukiinteistöön.

Kummankin siirron perusteluna on kaupungin talouskehitys, jonka vuoksi tarvitaan pysyviä säästöjä. Sellaisia voidaan saada aikaan muun muassa kouluverkon rakenteellisilla muutoksilla.

Työryhmän raportti on luettavissa Paraisten kaupungin verkkosivuilla ja se on saatavissa myös paperiversiona Paraisten kaupungin aluekonttoreista. Kaupunginhallitus varaa kaikille asianosaisille mahdollisuuden lausua mielipiteensä asiasta hallintolain 41 §:n mukaisesti.  Kannanotot on lähetettävä sähköpostitse osoitteeseen parainen@parainen.fi tai postiosoitteeseen Paraisten kaupunki, Hallintopalvelut, Rantatie 28, 21600 Parainen. Kannanotot on toimitettava viimeistään 10.10.2014 klo 12.00.

Parainen 15.9.2014
Kaupunginhallitus

Sivun alkuun