Mene sisältöön


Aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen

12.4.2017


Paraisten kaupungin suomenkielinen koulutus järjestää iltapäivätoimintaa lukuvuonna 2017–2018. Toiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityistä tukea saaville oppilaille. Kaupunki tekee yhteistyötä Länsi-Turunmaan suomenkielisen seurakunnan ja liikuntapainotteisen Piftiksen (Norrby) kanssa.

 

Nilsbyssä järjestettävä toiminta on tarkoitettu Nilsbyn koulun oppilaille. Koivuhaan koulussa ja Länsi-Turunmaan suomalaisessa seurakunnassa järjestettävä toiminta on tarkoitettu Koivuhaan koulun oppilaille. Korppoon kunta-alueella iltapäivätoiminta järjestetään koulun yhteydessä ja Nauvon kunta-alueella järjestetään ruotsinkielistä iltapäivätoimintaa.

 

Koivuhaan koulussa järjestetään aamutoimintaa klo 7.00–9.00.

 

Palveluntuottajat vastaavat toimintaa koskeviin tiedusteluihin. Hakulomakkeita saa yllämainituista toimintapaikoista, kaupungin verkkosivuilta www.parainen.fi, kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä, aluekonttoreista, koulutoimistosta sekä kouluista.

 

Hakemukset on toimitettava 2.5.2017 mennessä osoitteeseen Paraisten kaupunki, Suomenkielinen koulutus, Rantatie 28, 21600 Parainen.

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun