Mene sisältöön


Grannas

Grannas - foto Annemo Palmroos-Broos.jpg

Päivätoiminta, Grannas, Nauvo

Katkaise yksinäisyys ja tule mukaan Grannaksessa keskiviikkoisin järjestettävään päivätoimintaan.

Toiminnan tarkoituksena on tukea psyykkisten ja fyysisten taitojen ylläpitämistä sekä täydentää kotihoitoa tai helpottaa omaisten työtä.

Meillä on tarjolla vaihtelevaa ohjelmaa, muun muassa erilaisia aktiviteetteja, jumppaa, ulkoilua ja erilaisten juhlien ja tilaisuuksien suunnittelua.

Päivätoimintaan sisältyy aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi.

”Henkilökuntamme haluaa kävijöiden tuntevan olonsa turvalliseksi, kohtelee heitä kunnioittavasti ja kohtaa jokaisen heistä yksilöllisesti.”

Puh. 040 488 5589

Käyntiosoite: Kellotapulikuja 2, 21660 Nauvo

Furubo – ryhmäkoti Grannaksen palvelutalon välittömässä yhteydessä

Jos tunnet olosi yksinäiseksi ja turvattomaksi tai tarvitset apua arjessa, Furubo voi olla sinulle sopiva asumismuoto.

Furubo on pieni ryhmäkoti, jossa on pieni määrä huoneistoja sekä yhteiset tilat palveluja ja huolenpitoa varten. Tavoitteena on luoda turvallinen ja mielekäs arki ja tarjota sosiaalista yhteisöllisyyttä. Arki suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Paikalla on henkilökuntaa joka päivä klo 7.30–21.30.

Tehostettu asuminen

Grannas on pieni, 18-paikkainen palvelutalo.

Asukas saa itse sisustaa huoneensa omilla kalusteillaan ja esineillään.

Meillä on ammattitaitoista henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden. Kaikilla asukkailla on oma omahoitaja, joka auttaa ja tukee toimintakyvyn ylläpitämisessä mahdollisimman pitkään. Tämä toteutetaan yksilöllisen hoitosuunnitelman avulla ja siten, että asukkaan ympärillä on henkilökuntaa, joka tuntee hänen tapansa ja elämäntarinansa. Jokaisen on saatava tuntea itsensä arvostetuksi ja merkitykselliseksi. Haluamme kohdata kaikki lämpimästi ja huolehtivasti rauhallisessa ja turvallisessa asumisympäristössä.

Eri yhdistysten avustuksella asukkaille järjestetään elämään iloa ja piristystä tuovia aktiviteetteja.

Palvelutalon ruokasali on avoinna sekä asukkaille että ulkopuolisille ruokailijoille.

Puh. 040 488 5616

Osoite: Kellotapulikuja 2, 21660 Nauvo

Kotihoito, Grannas, Nauvo

Kotihoito koostuu sekä kotipalvelusta että kotisairaanhoidosta.

Kotipalvelun lähihoitajat auttavat jokapäiväisissä askareissa ja henkilökohtaisissa toiminnoissa, esim. henkilökohtaisen hygienian hoitamisessa, kylpemisessä, pukeutumisessa ja riisuutumisessa, aterioinnissa ja vaatehuollossa. Lähihoitaja jakaa myös lääkkeitä, hoitaa haavoja ja suorittaa muita hoitotoimenpiteitä.

Kotisairaanhoidon sairaanhoitajat auttavat sinua, kun et pysty käymään terveyskeskuksessa sairauden tai heikentyneen toimintakyvyn vuoksi. Sairaanhoitaja huolehtii muun muassa verikokeista, pistoksista, ompeleiden poistosta, haavanhoidosta sekä lääkityksestä ja sen seurannasta. Myös lääkäri voi tehdä kotikäyntejä tarvittaessa.

Puh. 040 551 7914 (puhelinaika, arkisin klo 11.00–11.30)

Osoite: Kellotapulikuja 2, 21660 Nauvo

Furubo - foto Annemo Palmroos-Broos.jpg


Sivun alkuun