Mene sisältöön


Tervetuloa varhaiskasvatuksen kotisivuille!

Paraisten kaupunki tarjoaa alle kouluikäisille lapsille monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja. Vanhempainrahakauden jälkeen vanhemmat voivat valita lapsensa hoidon seuraavista vaihtoehdoista:

  • Lasta hoidetaan kotona. Jos perheessä on alle 3-vuotias lapsi, perhe voi hakea kotihoidon tukea. Kotona hoidettavat lapset ja heidän perheensä voivat käyttää avoimen päivähoidon varhaiskasvatuspalveluja menettämättä kotihoidon tukea.
  • Lapsi on joko kokoaika- tai osa-aikahoidossa kunnan järjestämässä hoitopaikassa. Päivähoitopaikka voi olla päiväkodissa tai perhepäivähoidossa. Perhepäivähoito järjestetään perhepäivähoitajan omassa kodissa tai ryhmäperhepäivähoitona.
  • Lapsi on hoidossa yksityisessä päiväkodissa yksityisen hoidon tuella.
  • Lapsen hoito järjestetään yksityisen hoidon tuella, jolloin lapsen hoitajana on kaupungin hyväksymä yksityinen perhepäivähoitaja tai perheen palkkaama hoitaja.

border.jpg

Ajankohtaista

Varhaiskasvatus toivottaa kaikille ihanaa kesää!

sommar2018.JPG


border.jpg

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut 1.8.2018 alkaen
Kaikki perheet saavat uuden maksupäätöksen 1.8.2018 alkaen maksujen indeksitarkastuksen seurauksena. 
Pyydämme teitä ystävällisesti toimittamaan tuloselvityslomake liitteineen 4.5.2018 mennessä. Huom! Vaikka tulonne eivät olisikaan muuttuneet, tulee tulotositteet silti toimittaa tarkastusta varten. Poikkeuksena tästä ovat perheet joiden tuloperusteinen maksu on tarkistettu molempien huoltajien osalta vuoden 2018 aikana.
Katso Varhaiskasvatusmaksut

border.jpg

Henkilöstöllä on koulutuspäivä perjantaina 10.8.2018, jolloin kaikki päivähoitopaikat ovat kiinni. Päivästä ei veloiteta maksua niiltä perheiltä, joiden lapset olisivat muutoin olleet tuona päivänä varhaiskasvatuksessa. Jotta koko henkilökunta voisi osallistua koulutuspäivään, toivomme, että saatte varhaiskasvatuksen järjestettyä. Muussa tapauksessa ottakaa ystävällisesti yhteyttä
päiväkodin johtajaan tai perhepäiväohjaajaan viimeistään 15.6.2018. Kiitos yhteistyöstänne!

border.jpg

eVarhaiskasvatus
Paraisten kaupunki on ottanut käyttöön hoitoaikojen sähköisen ilmoittamisen, myös sijoitus- ja maksupäätökset lähetetään sähköisesti, katso eVarhaiskasvatus

Linkki verkkoportaaliin

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun