Mene sisältöön


SUUNNITTELUKALENTERI

Kulttuuritoimijoille suunnattu suunnittelukalenteri events@culture.pargas.fi

Kirjaudu sisään

Paraisilla järjestettävien kulttuuritapahtumien suunnittelun helpottamiseksi kulttuuriyksikkö ylläpitää suunnittelukalenteria, joka on tarkoitettu kulttuuritapahtumien järjestäjille. Suunnittelukalenterin ideana on, että kaikki järjestäjät käyvät jo tapahtuman ideointi- ja suunnitteluvaiheessa katsomassa kalenterista muiden suunnitelmia ja lisäävät kalenteriin omat suunnitelmansa. Näin tehdään, jotta tapahtumat eivät osuisi päällekkäin. Tästä toivotaan olevan hyötyä varsinkin niissä kunnanosissa, joissa yleisöä on vähän.

Kalenterin tarkoitus ja käyttötavat:

  • Järjestäjät saavat jo ideointi- ja suunnitteluvaiheessa tietää toisten järjestäjien tulevista tapahtumista ja suunnitelmista.
  • Järjestäjät voivat tarkastaa, miten, missä ja milloin muita tapahtumia suunnitellaan toteuttaviksi.
  • Järjestäjät voivat kertoa muille omista suunnitelmistaan.
  • Järjestäjät voivat olla yhteydessä toisiinsa suunnitelmien tiimoilta.
  • Kalenterista voi olla hyötyä myös tapahtumien markkinoinnissa, esim. kahden pienemmän tapahtuman tiedot voidaan julkistaa samaan aikaan ja molemmat saavat täten helpommin näkyvyyttä eri medioissa!

TULOKSENA: tapahtumat eivät osu päällekkäin eikä yleisökatoa tule!

Käyttäjätunnus, salasana ja ohjeet

Lähettäkää kulttuuriyksikköön sähköpostia jotta tapahtumien järjestäjinä pääsette käyttämään suunnittelukalenteria. Me lähetämme käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ohjeet kalenterin käyttämiseksi löytyvät tästä Ohjeet suunnittelukalenterin käyttöä varten. Suomenkiliset ohjeet tulossa helmikuussa.

Kysymyksiin vastaa ja teknistä tukea antaa

Tom Grönroos, kulttuurituottaja
040 488 5746

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun