Mene sisältöön


Elokuvat

SR_BioSydvast_Logo.jpg

Bio Sydväst esittää elokuvia Nauvossa, Korppoossa, Houtskarissa, Paraisilla ja Iniössä. Tarjonta noudattelee maan yleistä elokuvatarjontaa, tosin etusija on lasten ja nuorten elokuvilla. Osittain pyritään myös täydentämään Turussa esitettävien elokuvien tarjontaa mm. esittämällä ruotsiksi puhuttuja lastenelokuvia.

Elokuvatarjontaa voi seurata näillä sivuilla sekä Paraisten Kuulutukset lehdessä, NYTT lehdessä sekä Paraisten Kulttuuri Facebook sivuilla. Elokuvia näytetään seuraavasti:

- Perjantai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 19.00
- Sunnuntai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 15.00
- Maanantai, Houtskari, Vesterlid klo 18.30
 
- Keskiviikko, Nauvo, Framnäs klo 18.30
- Torstai, Korppoo, Kommunalgården klo 18.30
- Perjantai, Iniö, Snäckan klo 17.30 (Esitys noin kerran kuukaudessa)


HUOM! Poikkeustapauksissa esityspäivät voivat vaihdella


ABSOLUTELY FABULOUS: The Movie
Todella upeeta elokuva

Todella_upeeta_juliste.jpg

Komedia
Pituus: 1h 31min

Ikäraja: 12
Ensi-ilta: 17.8
Ohjaus: Mandie Fletcher
Näyttelijät: Jennifer Saunders, Joanna Lymley, Julia Sawalha, Jane Horrocks ja June Whitfield

Esitykset:
2.9 klo 18.30 Vesterlid, Houtskari    
5.9 klo 18.30 PUNT Kulttuurisali
7.9 klo 18.30 Framäs, Nauvo
8.9 klo 18.30 Kommunalgården, Korppoo      
                                   

Todella upeeta -elokuva tuo ensimmäistä kertaa valkokankaille tämän rakastetun kauhukaksikon: Edinan ja Patsyn. Jennifer Saunders (Edina) ja Joanna Lymley (Patsy) palaavat ikonisiin rooleihinsa yhdessä TV-sarjan muun alkuperäisen kaartin kanssa (Julia Sawalha/Saffy, Jane Horrocks/Bubble ja June Whitfield/äiti). Niin kuin olettaa voi, heidän valkokangasdebyyttinsä on yhtä hohdokas kuin mihin he ovat tottuneet: kimallusta, glamouria ja hulppeaa luksuselämää, johon kuuluvat shoppailu, cocktailit ja biletys Lontoon trendikkäimmissä mestoissa.

Mutta kun heitä aletaan syyttää muotibileissä tapahtuneesta suuren luokan onnettomuudesta, he joutuvat keskelle mediamyrskyä ja säälimättömien paparazzien hampaisiin. Kaksikko pakenee pennittömänä superrikkaiden suosimalle Ranskan Rivieralle ja uskoo onnistuneensa täydellisessä pakosuunnitelmassaan. Edina ja Patsy ajattelevat voivansa jatkaa pintaliitoelämäänsä loputtomiin.

Tv-sarjan tyylille uskollisena elokuvassa vilisee toinen toistaan suurempia elokuva-, musiikki- ja muotimaailman tähtiä.

TRAILER


FINDING DORY  (3D)
Hitta Dory / Doria etsimässä
doryjulari.JPG


Animaatio/Perhe
Pituus: 1h 43min

Ikäraja: 7
Ensi-ilta: 26.8
Ohjaus: Andrew Stanton
Näyttelijät: 

Esitykset:
16.9 klo 17.00 Vesterlid, Houtskari    (sv)
18.9 klo 15.00 PUNT Kulttuurisali     - puhume suomea -
19.9 klo 18.30 PUNT Kulttuurisali     - vi talar svenska -
21.9 klo 17.30 Framäs, Nauvo    (sv)
22.9 klo 17.30 Kommunalgården, Korppoo    (sv)
23.9 klo 17.30 Snäckan, Iniö    (sv)

Disney Pixarin uudessa elokuvassa "Doria etsimässä" valkokankaalle palaa huonomuistinen välskärikala Dori, joka elää onnellista elämää riutalla yhdessä Marlinin ja Nemon kanssa. Kun Dori sitten yhtäkkiä muistaa, että sillä on perhe, joka saattaa kaivata sitä, kolmikko lähtee yhdessä huikealle seikkailulle valtameren halki etsimään Dorin vanhempia Kalifornian arvostetusta merieläinpuistosta, joka toimii eläinten hoitopaikkana ja akvaariona. Äitiään ja isäänsä etsiessään Dori saa apua kolmelta puiston mielenkiintoiselta asukkaalta: kärttyiseltä mustekalalta nimeltä Hank, jolla on tapana karata puiston henkilökunnalta; kaikupaikannustaitonsa menettäneeltä maitovalaalta nimeltä Bailey ja likinäköiseltä valashailta nimeltä Destiny. Puiston sokkeloissa seikkaillessaan Dori ja hänen ystävänsä huomaavat, miten taianomaisia asioita voi yllättäen löytää omista puutteistaan, ystävistään ja perheestään.

Traileri  


LOVE & FRIENDSHIP
LAF_fi_web-large.jpg
Komedia/Romantiikka
Pituus: 1h 32min

Ikäraja: S
Ensi-ilta: 23.9.2016
Ohjaus: Whit Stillman
Näyttelijät: Kate Beckinsale, Chloë Sevigny, Xavier Samuel, Emma Greenwell, Tom Bennett, Stephen Fry

Esitykset:
30.9 klo 18.30 Vesterlid, Houtskari   
2.10 klo 15.00 PUNT Kulttuurisali    
3.10 klo 18.30 PUNT Kulttuurisali    
5.10 klo 18.30 Framäs, Nauvo   
6.10 klo 18.30 Kommunalgården, Korppoo   

Whit Stillmanin hilpeä Jane Austen -filmatisointi Love & Friendship kertoo kauniista, mutta epäonnisen rahattomasta 35-vuotiaasta leskestä Lady Susan Vernonista (Kate Beckinsale), joka ei kaihda keinoja suhatessaan seurapiireissä tarkoituksenaan kivuta ylöspäin sosiaalisella ja taloudellisella arvoasteikolla.
Kun manipuloinnin mestarinna saapuu edesmenneen puolisonsa suvun tiluksille Churchilliin, alkaa sana lesken kevytkenkäisyydestä kiiriä kulovalkean tavoin, ja kyseenalaisessa maineessa olevan Lady Susanin läsnäolo sähköistää hetkessä kunniallisen yhteisön ilmapiirin.
Lady Susan aikoo nimittäin junailla aviomiehet niin itselleen, kuin varsin vastahakoiselle teini-ikäiselle tyttäreen Fredericalle (Morfydd Clark). Asiat mutkistuvat entisestään, kun Churchilliin saapuu vieraita: tolkuttoman komea ja naimaton nuorimies Reginald DeCourcy (Xavier Samuel) sekä höpsö ja hyväntuulinen - ja sikarikas - Sir James Martin (Tom Bennett). Osansa tarinaan tuovat myös Susanin uskottu amerikkalainen ystävä, Alicia Johnson (Chloë Sevigny) ja tämän erittäin kunnioitettu aviomiehensä, totinen Herra Johnson (Stephen Fry).
Riemastuttava elokuva perustuu Jane Austenin kirjeromaaniin Lady Susan, joka on julkaistu suomeksi nimellä Tahto ja toiveet.

TRAILER

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun