Mene sisältöön


Elokuvat

SR_BioSydvast_Logo.jpg

Bio Sydväst esittää elokuvia Nauvossa, Korppoossa, Houtskarissa, Paraisilla ja Iniössä. Tarjonta noudattelee maan yleistä elokuvatarjontaa, tosin etusija on lasten ja nuorten elokuvilla. Osittain pyritään myös täydentämään Turussa esitettävien elokuvien tarjontaa mm. esittämällä ruotsiksi puhuttuja lastenelokuvia.

Elokuvatarjontaa voi seurata näillä sivuilla sekä Paraisten Kuulutukset lehdessä, NYTT lehdessä sekä Paraisten Kulttuuri Facebook sivuilla. Elokuvia näytetään seuraavasti:

- Perjantai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 19.00
- Sunnuntai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 15.00
- Maanantai, Houtskari, Vesterlid klo 18.30
 
- Keskiviikko, Nauvo, Framnäs klo 18.30
- Torstai, Korppoo, Kommunalgården klo 18.30
- Perjantai, Iniö, Snäckan klo 17.30 (Esitys noin kerran kuukaudessa)


HUOM! Poikkeustapauksissa esityspäivät voivat vaihdella


BRIDGET JONES´S BABYBridgetJonesBaby_Trio_juliste.jpg
Komedia/Romantiikka
Pituus: 2h 3min

Ikäraja: 7
Ensi-ilta: 16.9
Ohjaus: Sharon Maguire
Näyttelijät: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey

Esitykset:
14.10 klo 18.30 Vesterlid, Houtskari    
16.10 klo 15.00 PUNT Kulttuurisali
19.10 klo 18.30 Framäs, Nauvo
20.10 klo 18.30 Kommunalgården, Korppoo  

Oscar-voittajat Renée Zellweger ja Colin Firth palaavat rooleihinsa elokuvassa Bridget Jones’s Baby, joka kääntää uuden sivun maailman suosituimman sinkun elämässä. Sharon Maguiren (Bridget Jones - elämäni sinkkuna) ohjaamassa, Helen Fieldingin luomiin hahmoihin pohjautuvassa, huippusuosittujen komediaelokuvien sarjan uusimmassa osassa Bridget huomaa yllätyksekseen olevansa raskaana.

Patrik Dempsey liittyy näyttelijäkaartiin elokuvasarjan kolmannessa osassa, ja Working Titlen pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Tim Bevan ja Eric Fellner toimivat tuottajina Debra Haywardin rinnalla.

TRAILERI

                                       

TYTTÖ NIMELTÄ VARPU
TNV_juliste_lowres.jpg
Draama
Pituus: 1h 39min

Ikäraja: 12
Ensi-ilta: 23.9.2016
Ohjaus: Selma Vilhunen
Näyttelijät: Paula Vesala, Linnea Skog, Lauri Maijala, Santtu Karvonen, Outi Mäenpää, Antti Luusuaniemi, Niina Sillanpää

Esitykset:
17.10 klo 19.00 PUNT Kulttuurisali

Tyttö nimeltä Varpu kertoo 12-vuotiaasta Varpusta (Linnea Skog), joka on jo kovaa vauhtia matkalla kohti aikuisuutta, ja äidistä (Paula Vesala), joka ei halua kasvaa isoksi. Varpu asuu kahdestaan äitinsä kanssa, eikä ole koskaan tavannut isäänsä.Eräänä iltana Varpu saa tarpeekseen ratsastuskavereistaan ja äidistään. Hän varastaa auton ja ajaa ylös pohjoiseen etsimään isäänsä (Lauri Maijala), josta tietää ainoastaan nimen. Isä ei kuitenkaan ole aivan sellainen kuin hän olisi odottanut. Kohtaaminen isän kanssa laukaisee Varpun ja Sirun elämässä jotakin, mikä saa heidät molemmat ymmärtämään paikkansa suhteessa toisiinsa, ja maailmaan.Tyttö nimeltä Varpu on lyhytelokuvallaan Oscar-ehdokkuuden saavuttaneen Selma Vilhusen esikoisnäytelmäelokuva. Sen ovat tuottaneet Miekkailijan tuottajat Kai Nordberg ja Kaarle Aho Making Movies Oy:stä. Kuvaaja on kaksinkertainen Jussi-voittaja Tuomo Hutri. Elokuvan musiikin on säveltänyt Jori Sjöroos ja Paula Vesala. Paula Vesalan ja valovoimaisen Linnea Skogin lisäksi rooleissa nähdään mm. Lauri Maijala, Santtu Karvonen, Outi Mäenpää ja Antti Luusuaniemi.

Traileri  


INFERNO
inferno_domestic.jpg
Trilleri
Pituus: 2h 2min

Ikäraja: 12
Ensi-ilta: 14.10.2016
Ohjaus:Ron Howard
Käsikirjoitus:David Koepp (perustuu Dan Brownin romaaniin)
Näyttelijät:Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster, Sidse Babett Knudsen.

Esitykset:
28.10 klo 18.30 Vesterlid, Houtskari   
30.10 klo 15.00 PUNT Kulttuurisali    
31.10 klo 19.00 PUNT Kulttuurisali    
2.11 klo 18.30 Framäs, Nauvo   
3.11 klo 18.30 Kommunalgården, Korppoo   
4.11 klo 17.30 Snäckan, Iniö 

Oscar®-voittaja Ron Howard palaa ohjaajaksi Dan Brownin (Da Vinci -koodi) menestyksekkään Robert Langdon –sarjan viimeisimpään romaaniin perustuvassa elokuvassa Inferno, jossa kuuluisa symbologi Langdon (roolissa jälleen Tom Hanks) tutkii itsensä Danten jäljille vieviä johtolankoja.

Kun Langdon herää italialaisessa sairaalassa muistinsa menettäneenä, hän turvautuu tohtori Sienna Brooksin (Felicity Jones) apuun saadakseen muistikuvansa takaisin. Yhdessä he kiertävät Eurooppaa käyden kisaa kelloa vastaan voidakseen estää mielipuolta rikollista päästämästä valloilleen virusta, joka surmaisi puolet koko maapallon väestöstä.

TRAILER


TROLLS 3D (SE dub + FI dub)
Trolls_juliste.jpg
Animaatio/Seikkailu/Perhe
Pituus: 1h 33min
Ikäraja: 7
Ensi-ilta: 28.10.2016
Ohjaus: Mike Mitchell, Walt Dohrn

Esitykset:
11.11 klo 17.00 Vesterlid, Houtskari  (sv)
13.11 klo 13.00 PUNT Kulttuurisali      - vi talar svenska - 
13.11 klo 15.30 PUNT Kulttuurisali      - puhume suomea -
16.11 klo 17.30 Framäs, Nauvo  (sv)
17.11 klo 17.30 Kommunalgården, Korppoo  (sv)

DreamWorks Animationin uusi animaatiokomedia TROLLS tuo valkokankaille ihastuttavat, hullunkuriset ja värikkäät pörröpäät, jotka voidaan muistaa lapsuusajan nukeista.

Elokuvan pääosissa on ikuinen optimisti ja trollien iloinen peikkojohtaja Poppy (alkuperäisäänenä Anna Kendrick) sekä hänen täysi vastakohtansa murjottava Risu (alkuperäisenä äänenä Justin Timberlake). Tämä toisistaan poikkeava kaksikko lyöttäytyy yhteen, kun heidän rakas iloisuutta ja väriä pursuava Trolli-kylänsä on uhattuna. Trolleja uhkaa ilottomat ja synkät bergeniläiset, jotka uskovat, että ainoa keino onnellisuuteen on syödä Trolli. Pelastaakseen kylänsä ja trollit Poppy ja Risu tempautuvat mukaan seikkailuun, joka saa heidät näkemään maailman aivan uudella tavalla.

TRAILER

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun