Mene sisältöön


Elokuvat

SR_BioSydvast_Logo.jpg

Bio Sydväst esittää elokuvia Nauvossa, Korppoossa, Houtskarissa, Paraisilla ja Iniössä. Tarjonta noudattelee maan yleistä elokuvatarjontaa, tosin etusija on lasten ja nuorten elokuvilla. Osittain pyritään myös täydentämään Turussa esitettävien elokuvien tarjontaa mm. esittämällä ruotsiksi puhuttuja lastenelokuvia.

Elokuvatarjontaa voi seurata näillä sivuilla sekä Paraisten Kuulutukset lehdessä, NYTT lehdessä sekä Paraisten Kulttuuri ja Bio sydväst - PargasKultur ParainenKulttuuri Facebook sivuilla. Elokuvia näytetään seuraavasti:
  • - Perjantai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 19.00
  • - Sunnuntai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 15.00
  • - Maanantai, Houtskari, Vesterlid klo 18.30 
  • - Keskiviikko, Nauvo, Framnäs klo 18.30
  • - Torstai, Korppoo, Kommunalgården klo 18.30
  • - Perjantai, Iniö, Snäckan klo 17.30 (Esitys noin kerran kuukaudessa)
HUOM! Poikkeustapauksissa esityspäivät voivat vaihdella. Hinta: 7€ (liput ostetaan ovelta).


Nuori Astrid

small_62542771fa1d50e14424812867b8b61e-unga-astrid-poster.jpg

Ensi-ilta: 14.9.2018
Ikäraja: F7
Pituus: 2h 3min
Ohjaus: Pernille Fischer Christensen
Näyttelijät: Alba August, Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Maria Bonnevie, Björn Gustafsson

Näytäkset:
28.12 klo 18.30 Vesterlid, Houtskari SE dub
2.1 klo 18.30 Framnäs, Nauvo Se dub
3.1 klo 18.30 Kommunalgården, Korppoo SE dub


Kun Astrid Lindgren oli hyvin nuori, tapahtui jotakin mikä vaikutti hänen elämäänsä perinpohjaisesti ja antoi hänelle erikoislaatuisen kyvyn nähdä syvälle lasten sieluihin. Tämä tapahtuma rohkaisi häntä rikkomaan niin totuttuja sääntöjä kuin uskonnollisia ja yhteiskunnallisia odotuksia. Astridista tuli yksi aikojemme luovimmista naisista: koko maailman tuntema ja rakastama tarinankertoja.


Trailer.Aquaman

aquaman_juliste.jpg

Ensi-ilta: 21.12.2018
Ikäraja: K12
Pituus: 2h 24min
Ohjaus:  James Wan
Näyttelijät: Jason Mamoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Ludi Lin, Temuera Morrison

Näytökset:
2.1 kl 15.00 Framnäs, Nauvo
3.1 kl 15.00 Kommunalgården, Korppoo

Warner Bros. Picturesin ja ohjaaja James Wanin toiminnantäyteinen seikkailu AQUAMAN, jonka nimikkoroolissa nähdään Jason Momoa, esittelee valtavan ja visuaalisesti henkeäsalpaavan seitsemän meren vedenalaisen maailman. Elokuva paljastaa puoliksi ihmisen ja puoliksi atlantislaisen Arthur Curryn syntytarinan ja johdattelee hänet elämänsä matkalle - seikkailuun, joka ei vain pakota häntä kohtaamaan todellista minäänsä, vaan myös selvittämään, onko hän synnyinperintönsä arvoinen – kuningas.TRAILER


Juice elokuva

juice_juliste_1.jpg

Ensi-ilta: 26.12.2018
Ikäraja: 7
Pituus: 1h 46 min
Ohjaus: Teppo Airaskinen
Genret: Komedia, Draama, Elämäkerta, Kotimainen
Pääosissa: Riku Nieminen, Iida-Maria Heinonen, Antti Tuomas Heikkinen, Pekka Strang, Silmu Ståhlberg

Näytökset:
11.1 kl 18.30 Vesterlid, Houtskari
13.1 kl 15.00 PIUG Kulttuurisali, Parainen 
14.1 kl 19.00 PIUG Kulttuurisali, Parainen 
16.1 kl 18.30 Framnäs, Nauvo
17.1 kl 18.30 Kommunalgården, Korppoo

Juice Leskinen oli laulaja, lauluntekijä, runoilija, sanoittaja, kansantaiteilija – suomenkielisen rock-lyriikan isähahmo. Juicen elämää leimasi kuitenkin hänen rakkauselämänsä. Kaikki muu; viina, sanoitukset ja maine tulivat sen sivutuotteena. Elokuva kertoo tarinan rakkauden ammattilaisesta, miehestä joka tunsi syvästi ja äärettömän herkästi, mutta haavoitti monia, myös itseään.
Juice-elokuva on konstailematon ja terävä, kuten Juicen persoona. Koskettava ja melankolisesti kaipaava, kuten Juicen sielunmaisema. Ronski ja suorapuheinen, kuten Juicen puheenparsi. Elokuva kertoo Juicen tien lapsuudesta läpi kuohuvan 70-luvun aina 80-luvun huippusuosioon. Kaikki elokuvan tapahtumat ovat totta - paitsi ne, jotka eivät ole.Trailer.

Tuntematon mestari

tuntematonmestari_juliste.jpg


Ensi ilta: 4.1.2019
Ikä raja: S
Kesto: 1h 35min
Ohjaaja: Klaus Härö
Pääosissa: Heikki Nousiainen, Pirjo Lonka, Amos Brotherus
Genre: Draama, Kotimainen


Näytökset:
25.1 klo 18.30 Vesterlid, Houtskari
28.1 klo 19.00 Kulttuurisali, Parainen
30.1 klo18.30 Framnäs, Nauvo
31.1 klo 18.30 Kommunalgården, Korppoo


Ikääntyvä taidekauppias Olavi Launio suunnittelee eläkkeelle jäämistä. Hänen Helsingin Bulevardilla sijaitseva taidekauppansa on nähnyt parhaat päivänsä. Suuremmat, nuoremmat ja viriilimmät taidekauppiaat ja huutokaupat ovat ajaneet ohi. Olavi on alistumassa kohtaloonsa, vaikka liikkeestä luopuminen pelottaakin. Sattumalta Olavi näkee taidehuutokaupassa taulun, jota epäilee paljon lähtöhintaansa arvokkaammaksi. Taidediilerin vaistot heräävät ja Olavi päättää lähteä viimeiselle keikalle ansaitakseen kunnon eläkerahat ja kollegoidensa arvostuksen. Saavuttaakseen taulun ja unelmansa Olavi joutuu kohtamaan menneisyytensä kipukohdat ja myös pettämään läheisensä vielä kerran.


Trailer


Ihmisen osa - FI

Ihmisen_osa_juliste_web.jpg


Ensi ilta: 21.12
Ikä raja: K12
Kesto: 1h 47min
Ohjaaja: Juha Lehtola
Pääosissa: Hannu-Pekka Björkman, Leena Uotila, Asko Sarkola, Armi Toivanen, Ria Kataja, Kari Hietalahti, Della McLoud, Nicole, Stiles
Genret: Komedia, Draama, Kotimainen


Näytökset:
27.1 kl 15.00 Kulttuurisali, Parainen

Ihmisen osa on lämminhenkinen draamakomedia etääntyneen perheen yllättävästä lähentymisestä. Elokuvan veijarimainen päähenkilö on konkurssin kokenut pennitön Pekka Malmikunnas (Hannu-Pekka Björkman), joka uskottelee – omasta mielestään taitavasti – vanhemmilleen (Leena Uotila, Asko Sarkola) ja aikuisille siskoilleen (Ria Kataja, Armi Toivanen) toimivansa yhä menestyksekkäänä toimitusjohtajana. Kuvioihin astuu kuitenkin liukaskielinen Kimmo Hienlahti (Kari Hietalahti), Pekkaakin pahempi harhauttelija, jonka johdosta Pekka havahtuu oman tilanteensa mahdottomuuteen. Mutta mikä ratkaisuksi, kun totuuden kertominen läheisille tuntuu entistäkin vaikeammalta?

Trailer

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun