Mene sisältöön


Elokuvat

SR_BioSydvast_Logo.jpg

Bio Sydväst esittää elokuvia Nauvossa, Korppoossa, Houtskarissa, Paraisilla ja Iniössä. Tarjonta noudattelee maan yleistä elokuvatarjontaa, tosin etusija on lasten ja nuorten elokuvilla. Osittain pyritään myös täydentämään Turussa esitettävien elokuvien tarjontaa mm. esittämällä ruotsiksi puhuttuja lastenelokuvia.

Elokuvatarjontaa voi seurata näillä sivuilla sekä Paraisten Kuulutukset lehdessä, NYTT lehdessä sekä Paraisten Kulttuuri Facebook sivuilla. Elokuvia näytetään seuraavasti:

- Perjantai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 19.00
- Sunnuntai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 15.00
- Maanantai, Houtskari, Vesterlid klo 18.30
 
- Keskiviikko, Nauvo, Framnäs klo 18.30
- Torstai, Korppoo, Kommunalgården klo 18.30
- Perjantai, Iniö, Snäckan klo 17.30 (Esitys noin kerran kuukaudessa)


HUOM! Poikkeustapauksissa esityspäivät voivat vaihdella.
                                

TOM OF FINLAND

OBS Nagu & Korpo! Visning av Tom of Finland är tyvärr inhiberad pga sjukdomsfall!

HUOM Nauvo & Korppoo! Näytös peruttu sairastapauksen vuoksi!


TOF_juliste.jpg
Draama/Elämäkerta
Pituus: 1h 55min

Ikäraja: K12
Ensi-ilta: 24.2.2017
Ohjaus: Dome Karukoski
Näyttelijät: Pekka Strang, Lauri Tilkanen, Jessica Grabowsky

Esitykset:
3.3 klo 18.30 Vesterlid, Houtskari  
5.3 klo 15.00 PUNT Kulttuurisali
6.3 klo 19.00 PUNT Kulttuurisali
8.3 klo 18.30 Framäs, Nauvo
9.3 klo 18.30 Kommunalgården, Korppoo

OBS Nagu & Korpo! Visning av Tom of Finland är tyvärr inhiberad pga sjukdomsfall!

HUOM Nauvo & Korppoo! Näytös peruttu sairastapauksen vuoksi!

Tom of Finland -elokuva on kaunis ja kiehtova kuvaus suomalaisen taiteilijan Touko Laaksosen (Pekka Strang) matkasta kansainväliseen menestykseen. Elokuvassa Touko palaa jatkosodasta kotiin synkkään ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta.

Itseään ja ystäviään huvittaakseen hän alkaa piirtää lihaksikkaita, vapaita, estottomia ja ylpeitä homomiehiä. Piirrokset ovat Suomessa vaarallisia, joten Touko kätkee ne jopa sisareltaan Kaijalta (Jessica Grabowsky) siitä huolimatta, että sisarukset ovat hyvin läheisiä. Mainostoimistossa työskentelevä Touko rakastuu tanssija Veli Mäkiseen (Lauri Tilkanen), mutta joutuu salaamaan rakkaussuhteensa. Veli vannottaa Toukoa etsimään työlleen yleisön ja näin piirrokset kuljettavat Toukon Berliinin kautta Los Angelesiin, jossa hän saa ystäviensä avulla arvostusta taiteelleen. Tom of Finland -taiteilijanimellä signeeratut teokset saavat suuren suosion ja synnyttävät kansanliikkeen.

Tom of Finland on eeppinen kertomus miehestä nimeltä Touko Laaksonen ja taiteilijasta nimeltä Tom of Finland.

Tom of Finland -elokuva on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

TRAILERKONG - PÄÄKALLOSAARI 3D
kong_paakallosaari_juliste.jpg
Toiminta/Seikkailu/Fantasia/Sci-Fi/3D
Pituus: 1h 59min

Ikäraja: K12
Ensi-ilta: 10.3.2017
Ohjaus: Jordan Vogt-Roberts
Näyttelijät: Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Hohn Goodman, John C. Reilly, Tian Jing, Thomas Mann.

Esitykset:
17.3 klo 18.30 Vesterlid, Houtskari
19.3 klo 15.00 PIUG Kulttuursali, Parainen
22.3 klo 18.30 Framnäs, Nauvo     
23.3 klo 18.30 Kommunalgården, Korppoo

Godzilla-elokuvan tuottajat tuovat valkokankaille tarinan myyttisen Kongin alkuperästä.

Ohjaaja Jordan Vogt-Robertsin (The Kings of Summer) vangitseva seikkailu kokoaa yhteen ryhmän tiedemiehiä, sotilaita ja seikkailijoita, jotka lähtevät tutkimaan aiemmin kartoittamatonta Tyynenmeren saarta. Saari paljastuu uskomattoman kauniiksi, mutta vaaralliseksi. Kadotettuaan yhteyden ulkomaailmaan ryhmä uhmaa kohtaloaan astumalla mahtavan Kongin valtakuntaan  - ja aloittaa lopullisen taistelun ihmisen ja luonnon välillä. Kun tutkimusmatkasta tulee selviytymiskamppailu, täytyy joukkion taistella paetakseen alkukantaisesta paratiisista, jonne ihmisyys ei kuulu.

TRAILERMATKA MERELLE
matkamerelle_juliste_lowres.jpg

Dokumentti/Luonto
Pituus: 1h 18min
Ikäraja: T
Ensi-ilta: 3.3.2017
Ohjaus: Jouni Hiltunen

Esitykset:
20.3 kl 19.00 PIUG Kulttuursali, Parainen

Martti Hario, tutkija Martti Leinonen, Greenpeacen Arctic Sunrise -laivan perämies Tatu Hokkanen, rengastajaAlekseev Vyacheslav, Pietarin vesilaitoksen hyljehoitolan johtaja. Emil Vahtera, Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen tutkija. Maiju Lehtiniemi, erikoistutkija Suomen Ympäristökeskuksesta. Samu Hiltunen, rannoilla ja merellä seikkaileva poika

Matka merelle -elokuva kuljettaa katsojan yhdelle maailman kauneimmista merialueista. Suomenlahti on paitsi kolmen hyvin erilaisen rantavaltion yhteinen meri, mutta myös geologiansa ja eläimistönsä puolesta ainutlaatuinen merialue. Suomenlahtea on sanottu myös yhdeksi maailman saastuneimmista merialueista.

Jouni Hiltusen ohjaamassa luontoelokuvassa Suomenlahdella kohtaavat runsas meriluonto, monipuolinen eläimistö sekä meren tilaa tarkkailevat ja siihen vaikuttavat ihmiset. Henkilöiden tarinat ovat sekoitus lintutieteilijän ja merentutkijan intohimoa sekä pienen pojan uteliaisuutta jälkipolville periytyvää merta kohtaan.

Jouni Hiltunen halusi näyttää pojalleen nuoruutensa Suomenlahden, jonka vesi oli kirkasta ja luonto monimuotoinen. Minkälainen tuo aiemmin paratiisina näyttäytynyt meri on nyt, vuosikymmeniä myöhemmin?

TRAILER

THE FOUNDER
thefounder_juliste_web.jpg
Draama/Elämänkerta
Pituus: 1h 55min

Ikäraja: K7
Ensi-ilta: 3.2.2017
Ohjaus: John Lee Hancock
Näyttelijät: Michael Keaton, Linda Cardellini, Patrick Wilson, John Carrill Lynch, Nick Offerman, B. J. Novak, Laura Dern.

Esitykset:
31.3 klo 18.30 Vesterlid, Houtskari
2.4 klo 15.00 PIUG Kulttuursali, Parainen
5.4 klo 18.30 Framnäs, Nauvo    
6.4 klo 18.30 Kommunalgården, Korppoo

Yhdysvallat vuonna 1954. Ray Kroc (Michael Keaton) on kauppamies, joka toistelee kömpelöä myyntimantraansa aina yhtä sinnikkäästi, on myytävä tuote pahvimuki, pirtelökone tai taittopöytä. Eräänä päivänä tahmeaan työhönsä kyllästynyt Ray saa epäilyttävän suuren pirtelökonetilauksen. Miehen mielenkiinto herää ja hän seuraa vainuaan Kalifornian auringon alle. Tilauksen tehneet McDonaldin veljekset ovat perustaneet Kaliforniaan täysin uudentyyppisen, nopean ja tehokkaan hampurilaisravintolan. Ikoniset kultaiset kaaret ensimmäistä kertaa nähdessään Ray rakastuu. Ja sen, mihin Ray Kroc rakastuu, Ray Krocin on saatava omakseen.

Maailman tunnetuimman pikaruokaketjun syntyvaiheiden takaa paljastuu uskomaton tositarina, jota ei ole vielä kerrottu. Piinkovan bisnesmiehen roolissa Ray Krocina nähdään hengästyttävän taitava Michael Keaton.

TRAILERI

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun