Mene sisältöön


Elokuvat

SR_BioSydvast_Logo.jpg

Bio Sydväst esittää elokuvia Nauvossa, Korppoossa, Houtskarissa, Paraisilla ja Iniössä. Tarjonta noudattelee maan yleistä elokuvatarjontaa, tosin etusija on lasten ja nuorten elokuvilla. Osittain pyritään myös täydentämään Turussa esitettävien elokuvien tarjontaa mm. esittämällä ruotsiksi puhuttuja lastenelokuvia.

Elokuvatarjontaa voi seurata näillä sivuilla sekä Paraisten Kuulutukset lehdessä, NYTT lehdessä sekä Paraisten Kulttuuri Facebook sivuilla. Elokuvia näytetään seuraavasti:

- Perjantai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 19.00
- Sunnuntai, Parainen, PUNT Kulttuursali klo 15.00
- Maanantai, Houtskari, Vesterlid klo 18.30
 
- Keskiviikko, Nauvo, Framnäs klo 18.30
- Torstai, Korppoo, Kommunalgården klo 18.30
- Perjantai, Iniö, Snäckan klo 17.30 (Esitys noin kerran kuukaudessa)


HUOM! Poikkeustapauksissa esityspäivät voivat vaihdella.


Tulevat elokuvat:


SPIDER-MAN: HOMECOMING

spiderman.jpg

Ensi-ilta: 05.07.2017
Ohjaus: Jon Watts
Näyttelijät: Tom Holland, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton
Ikäraja: 12 vuotta (9 vuotta yhdessä aikuisen kanssa).
Hinta: 7€.
Pituus: 2 h 14 min. 

ESITYKSET:
Ke 5.7 klo 18.30, Nauvo, ENSI-ILTA!
To 6.7 klo 18.30, Houtskari
Pe 7.7 klo 15.00, Iniö
La 8.7 klo 18.30, Korppoo

Nuori Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), joka nähtiin ensi kertaa elokuvassa Captain America: Civil War, totuttelee uuteen identiteettiinsä hämähäkinverkkoja viskovana supersankarina elokuvassa SPIDER-MAN: HOMECOMING. May-tätinsä (Marisa Tomei) kanssa asuva Peter palaa kotiin yhä innoissaan kokemuksestaan Avengersien kanssa. Uuden mentorinsa Tony Starkin (Robert Downey Jr.) valvovan silmän alla Peterin paluuta tavalliseen arkeen häiritsevät vain hänen haaveensa todistaa olevansa muutakin kuin vain ystävällinen koko naapuruston Spider-Man. Mutta kun Vulture (Michael Keaton) ilmestyy kuvioihin uutena pahiksena kaikki mikä on Peterille tärkeää joutuu vaaraan. TRAILERI.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

MOONLIGHT

moonlight_juliste_oscar.jpg

Ensi-ilta: 10.02.2017
Ikäraja: 12
Pituus: 111 min.
Hinta: 7€.

Kieli: Englanti, Tekstitys: suomi/ruotsi
Ohjaus: Barry Jenkins, Näyttelijät: Naomie Harris, André Holland, Mahershala Ali, Janelle Monáe, Trevante Rhodes, Ashton Sanders, Jharrel Jerome

ESITYKSET:
Ma 17.7 klo 18.30, Korppoo
Ti 18.7 klo 18.30, Nauvo
Ke 19.7 klo 18.30, Houtskari

Moonlight on ajaton kertomus ihmisten välisestä yhteydestä ja itsensä löytämisestä. Elokuva kertoo herkästä nuoresta miehestä, joka yrittää löytää oman paikkansa maailmassa levottomalla asuinalueella Miamissa. Elokuva pureutuu elinvoimaisesti amerikkalaiseen nykyelämään ja puntaroi voimakkaan henkilökohtaisella otteella identiteettiä, perhettä, ystävyyttä ja rakkautta. Moonlight kuvaa koskettavalla tavalla niitä hetkiä, ihmisiä ja tuntemattomia voimia, jotka muovaavat elämäämme ja tekevät meistä sellaisia kuin olemme.

Moonlight on vuoden palkituimpia elokuvia. Se on palkittu mm. kolmella Oscarilla (paras elokuva, käsikirjoitus, miessivuosa), Critic's Choice Awardeilla (mm. paras ensemble), Gotham Awardeilla (mm. paras elokuva) ja Golden Globella (paras elokuva/draama). Lisäksi mm. The New York Times on valinnut Moonlightin vuoden parhaaksi elokuvaksi. TRAILERI.

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun