Mene sisältöön


Tapahtumat

Tältä sivulta löydät Paraisten kaupungin kulttuuriyksikön järjestämät tapahtumat. Katso kaikki Paraisilla järjestettävät tapahtumat TÄÄLTÄ.

PoF01BarnensEstrad_FindusFlyttarUt_FotoHenrikZoomFX1.jfif

Barnfest med Pettson och Findus & Apan Anders

su. 1.7 klo. 16-17.30, Nauvo, Framnäs, Nagu UF

ma. 2.7 klo. 17-18.30, Parainen, Lillholmen

ke 4.7 klo. 17-18.30, Houtskari, Vesterlid, Houtskärs UF

to. 5.7 klo. 17-18.30, Korppoo, Gjallarhorn, Korpo UF

pe 6.7 klo. 15-16.30, Iniö, Snäckan

Barnfest med Pettson och Findus & Apan Anders tarjoaa lapsille ja lapsiperheille hauskan ja mielekkään ohjelman heidän kotikunnassaan tai kesäkunnassaan. Lastenjuha muodostuu lavaohjelmasta, ohjatuista leikeistä, puuhailusta, tarjoilusta ja hauskasta yhdessäolosta.

Aluksi saamme nähdä näytelmän ”Findus flyttar ut" (Viiru ja Pesonen)”. Tämän jälkeen seuraa Anders Apinan esittämää musiikkia ja laulua. Lavaohjelman jälkeen nautitaan yhdessäolosta, leikitään ja puuhaillaan. Ohjelma esitetään ruotsinkielellä mutta kaikki ovat tervetulleita!

Liput: 12 €/lippe, 0-1vuotaat ilmainen butik.estrad.fi tai ovella.

Infoa: barnfest.fi & estrad.fi

Järjestäjä: Barnens Estrad, yhteistyössä Paraisten kaupunki, kulttuuri.


Parkkino vol4
22-24.8.2018

Parkkino on ulkoilmaelokuvafestivaali joka järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa Paraisten keskuspuistossa 22-24.8.2018 osana Kulttuuriparlamentin tapahtumatarjontaa. Festivaali on ilmainen ulkoilmatapahtuma suunnattu kaikille jotka nauttivat elokuvista. Elokuvat näytetään suurella kankaalla Paraisten Keskuspuistossa illalla kun pimeys laskeutuu kaupungin ylle (n. klo 21-23:00). Haluamme tarjota yleisölle erilaisia elokuvaelämyksiä näyttämällä erityyppisiä elokuvia.

 

Ohjelma on niin kuin aiempina vuosina monipuolinen, ja vuoden ohjelma koostuu mm lyhytelokuvista nuorilta suomalaisilta elokuvantekijöiltä sekä Crystal Clears / De Kristallklara kollektiivin esittämästä visuaalisesta konsertista. Ohjelmaan kuuluu tämän lisäksi myös Nils-Erik Ekblom ja Tom Norrgrannin draama-komedia Pihalla (2017). Jos sää on huono, elokuvat näytetään PUNT:in kulttuurisalissa. Ohjelma ja yksityiskohdat päivitetään kesän aikana ja julkaistaan osoitteessa facebook.com/parkkinofestival.


logo_parkkino-4.jpg


Pargas.today FB logo.jpg
Pargas.today - palveluopas sekä tapahtumakalenteri.

SR_BioSydvast_Logo.jpg 
Tulevat elokuvat löydät TÄÄLTÄ


Muut tapahtumat, kaupungin tapahtumakalenterissa sekä Facebook PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun