Mene sisältöön


Kulttuuri

SR_PargasKultur_Logo_TextStor_Portrait_Color_200_pix.jpg

Paraisten kulttuurielämä perustuu pitkälti aktiiviseen yhdistystoimintaan, jota kulttuurilautakunta pyrkii tukemaan toiminta- ja projektiavustuksin. Monet ovat löytäneet väylän kulttuurin harrastamiseen kuorossa, taidekerhoissa, kirjoittajaryhmissä, kotiseutuyhdistyksessä, teatteri- ja musiikkiryhmissä, kyläyhdistyksissä tai muissa yhdistyksissä. Kaupunki on aina kiinnostunut toimimaan yhteistyössä kolmannen sektorin kanssa. Uskomme, että yhdistyselämä tuo sisältöä Paraisten elämään.

Kulttuuritoimiala tekee yhteistyötä myös koulujen kanssa tarjoamalla lapsille ja nuorille erilaisia kulttuuritoimintoja ja -elämyksiä kouluaikana. 

Seuraa myös ilmoittelua sekä ajankohtaista kaupungin verkkosivuilla ja Facebook sivu PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI sivu löydät klikkaamalla tästä.

ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ!
Kulttuuritoimiala suhtautuu aina avoimesti aloitteisiin ja toivoo avointa vuoropuhelua kulttuurinharjoittajien, -yhdistysten ja kaikkien kaupungin asukkaiden välille. Ota yhteyttä keskustellaksesi ideoistasi ja ajatuksistasi kulttuuripäällikkö Ann-Sofie Isakssoniin puhelimitse 050 596 2601 tai sähköpostitse.

YHTEISTIEDOT:

Kulttuuripäällikkö
Isaksson Fia (Ann-Sofie)
Parainen, kaupungintalo
gsm 050 596 2601

Kulttuurituottaja
Grönroos Tom
Parainen, kaupungintalo
gsm 040 488 5746

Projektiassistentti Nuorisoshow 
Lassus Frida
Kaupunkitalo Parainen, kulttuuriyksikkö
gsm 040 488 56 82


Sivun alkuun