Mene sisältöön


Kulttuurikaveri

Kulttuurikaveri on koulutettu vapaaehtoinen joka lähtee seuraksi ja tueksi eri kulttuuritapahtumiin ja -kohteisiin. Kulttuurikaveri voi myös käydä eri vanhainkodeissa kiinnostuksen mukaan. Projekti on Paraisten kulttuuripuolen ja Paraisten Punaisen Ristin välinen yhteistyö.


          SR_Pargas_Kulturkompis_02_WEB.jpg         SR_Pargas_Kulturkompis_01_WEB.jpg


Haluatko kulttuurikaverin?

YHDESSÄ KAVERIN KANSSA VOIT KÄYDÄ VAIKKA:

- Museossa

- Teatterissa

- Konsertissa

- Eri kulttuuritapahtumissa

Rannalla, kirjastossa, kahvilassa… Ja paljon muuta!

Hinnat vaihtelevat paikoittain. Lisätietoja missä tapahtumissa ja paikoissa Paraisilla ja Turussa voi käydä, hinnat, yhteistyökumppanit jne. lisätään piakkoin.


Kaverin varaus 27.2 alkaen, keskiviikkoisin klo 10-14:

Paraisten Punaisen Ristin ystävävälittäjä:

040-1898812Muistojen Matkalaukku: nostalgiamatka 1940, -50, ja 60-luvulle!

Matkalaukun sisältö on koottu yhdessä Paraisten kotiseutumuseon kanssa ja sisältö koostuu museoesineistä johon myös saa koskea. Tavarat kiertävät kädestä käteen, tuoksu ja tuntu herättävät muistoja omasta nuoruudesta. Kulttuuriystävä tulee matkalaukun kanssa luoksenne! Varaukset: kulttuurikaveri@parainen.fiHaluatko ryhtyä kulttuurikaveriksi?

Etsimme vapaaehtoisia kulttuurikavereiksi!

Kulttuurikaverina:

- Teet vapaaehtoistyötä, päätät itse kuinka usein haluat osallistua

- Käyt 3h pituisen kaverikurssin (lisätietoja alla)

- Käyt eri kulttuuritapahtumissa ja -paikoissa asiakkaan kanssa (sisäänpääsy yleensä ilmainen tai halvempi kaverille)

- Saat mahdollisuuden osallistua tapaamisiin muiden kulttuurikavereiden kanssa, jakaa kokemuksia ja oppia uutta

Kulttuurikaverina toimiminen on vapaaehtoista, joten hänelle ei pitäisi tulla kuluja. Kaupungin omissa kulttuuritapahtumissa tulee olemaan halvemmat tai ilmaiset sisäänpääsyt kavereille. Lisätietoja missä tapahtumissa ja paikoissa Paraisilla ja Turussa voi käydä, hinnat, yhteistyökumppanit jne. lisätään piakkoin.


Kulttuurikaverikurssi 25.2

Pidämme kulttuurikaverikurssin 25.2 klo 17-20 Paraisten Kaupungintalolla (kokoushuone Skansen). Ilmoittautuminen viimeistään 22.2 osoitteeseen: kulttuurikaveri@parainen.fi.

Kurssi pidetään sekä suomeksi että ruotsiksi tarpeen mukaan. Kurssin vetäjänä toimii Siw Karlsson (Suomen punainen risti). Käymme mm läpi mitä tarkoittaa olla vapaaehtoinen (velvollisuudet, luottamuksellisuus jne) ja missä paikoissa voi asiakkaan kanssa käydä. Kaikki kiinnostuneet voivat ryhtyä kulttuurikaveriksi!


Yhteistyökumppaneille:


Yheistyökumppaneita ja paikkoja joissa voi vierailla on jo kymmenkunta sekä Paraisilla että Turussa. Haluamme mielellään tehdä yhteistyötä niin monen eri toimijan kanssa kuin mahdollista, jotta voimme taata mahdollisimman laajan toiminnan ja mahdollisuudet asiakkaalle ja kulttuurikaverille. Ota yhteyttä!


Yhteystiedot:

Lisa Taulio, koordinator för kulturkompis-projektet: lisa.taulio@pargas.fi

Fia Isaksson, kulturchef Pargas stad, fia.isaksson@pargas.fi

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun