Mene sisältöön


Musiikki

 

Paraisilla on vilkas musiikkielämä. Paikkakunnalta löytyy sekä perinteisiä pelimanneja että rock-yhtyeitä. Musiikki on tärkeä asia monelle nuorelle ja vanhemmalle ja uusia yhtyeitä ilmestyy koko ajan. Näille yhtyeille annetaan usein esiintymistilaisuuksia ja sitä paitsi nuoremmalla sukupolvella on vahva ”tee-se-itse”-henki. Kesäisin järjestetään ulkoilmakonsertteja ja tansseja ja talvella käytetään ahkerasti PUNT:in kulttuurisalia.

______________________________

Harjoitustilat

Vuokrataksesi harjoitustilaa kaupungilta, ota yhteyttä:

Peter Virtanen

050 463 96 26

________________________________

Koulutus

Musiikkiopisto Arkipelag

Musiikkileikkikoulu, musiikkiopisto (perustaso ja opistotaso) ja yleinen osasto, rehtori Ilari Hongisto, puh. 02 458 5802, 0400 827 765, rektor(at)arkipelagmusik.fi www.arkipelagmusik.fi

Art-Dur Musiikki- ja Kuvataidekoulu

Art-Dur tarjoaa musiikin ja kuvataiteen perusopetusta pääasiassa Nauvon ja Korppoon nuorille. Art-Durissa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia taidemuotoja tai perusteellisesti opiskella näitä. Art-Durilla ei ole sisäänpääsykokeita. Opetusta annetaan pääasiassa Nauvon Kirkkomäen koulussa. Puhallinsoittimien opetus annetaan myös Korppoossa.

Kaikki musiikin kurssit ovat suuntautuneet lasten musiikkiin, pop-rockiin, improvisaatiomusiikkiin ja puhallinmusiikkiin.

www.artdur.fi  

Yhteydenotto:

Åsa Sundström

0400-442296

asa.sundstom@vastaboland.fi

________________________________

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun