Mene sisältöön


Näyttämöt ja kokoustilat


PUNT:N KULTTUURISALI
Kulttuurisalin varauspyynnöt: varaus.parainen.fi

PUNT:n kulttuurisalin vuokraussäännöt:

- Kulttuurisali on tarkoitettu ensisijaisesti yleisötilaisuuksia varten. Tilassa voidaan pitää harjoituksia, mutta niiden on aina väistyttävä esitysten, konserttien, luentojen ja muiden yleisötilaisuuksien tieltä. Yleisötilaisuuksien harjoituksille annetaan etusija muihin harjoituksiin ja sellaisiin tapahtumiin nähden, jotka eivät ole yleisölle suunnattuja.

- Kulttuurilautakunnan oma toiminta asetetaan etusijalle.

- Vuokralaisen on käytettävä vähintään tunnin ajan kaupungin osoittamaa teknikkoa, mikäli se ei voi osoittaa, että sillä on käytössään oma asiantunteva teknikko, jonka kaupunki hyväksyy. Kaupunki laskuttaa osoittamansa teknikon käytöstä.

- Yhdistykset ja muut kulttuuritoimijat voivat anoa tilan vuokraamista toukokuun aikana tulevaa syyskautta varten ja lokakuussa tulevaa kevätkautta varten.

- Yhdistys tai muu kulttuurisalin vuokraava toimija saa käyttää myös toisen kerroksen aulaa sekä siellä olevaa varustusta. Vuokralaisen tulee kuitenkin tietyissä tapauksissa sopia käytöstä liikuntahallissa pelejä, turnauksia ja kilpailuja järjestävien tahojen kanssa.

- Yleisötilaisuuksien vuokra on 120 euroa + 50 euroa/tunti teknikon käytöstä. Vuokra-aika on klo 12-23.

- Mikäli yhdistys tai muu toimija haluaa vuokrata tilan useita tapahtumia varten lyhyemmäksi ajaksi, vuokra on seuraava:

·   120 euroa (+ 50 euroa/tunti teknikon käytöstä ensimmäisen tilaisuuden osalta) yleisötapahtuman viidestä ensimmäisestä esityskerrasta

·   100 euroa yleisötapahtuman viidestä seuraavasta esityskerrasta

·    80 euroa yleisötapahtuman seuraavista esityskerroista

- Kaupungin muut toiminta-alueet saavat 35 %:n alennuksen yleisötapahtumien hinnasta, mutta myös niiden tulee käyttää kaupungin osoittamaa teknikkoa, mikäli niillä ei ole omaa asiantuntevaa teknikkoa.

- Harjoitusten ajalta vuokra on 6 euroa/tunti.


salongen1.JPG
Foto: Anna Franck
 

Foto: Anna Franck 

TEKNISET YKSITYISKOHDAT TÄÄLTÄ (Huom ruotsinkielinen).
Sivun alkuun