Mene sisältöön


Ajankohtaista


Tulevaisuustehdas

TULEVAISUUSTEHDAS esittää elävän näyttelyn juolukuussa 2017!
”Tulevaisuudessa on ladattavia jättidinosauruksia”
- tyttö 6 v.

Paraisten kaupungin kulttuuriyksikkö järjestää yhteistyössä paikkakunnalla sijaitsevien, taiteen perusopetusta (musiikki, tanssi, teatteri, kuvataide, sanataide ja käsityö) antavien laitosten kanssa Tulevaisuustehdas-projektin. Projekti on poikkitaiteellinen ja monikielinen ja siinä etsitään erityisesti lasten ja nuorten (12-29 v.) ajatuksia ja tunteita tulevaisuudesta. Projekti on jaettu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa kerätään materiaalia (mm. ajatuksia, kuvia, vastauksia kysymyksiin). Materiaalia käytetään perustana toisessa osassa, jossa projektista kiinnostuneiden nuorten kanssa luodaan elävä näyttely. Näyttely avataan yleisölle joulukuussa 2017 PUNT:isa Paraisilla.


Huomisen heijastuksia

Haluatko olla mukana luomassa ääni-kuvateoksen joka näytetään Paraisilla 6.12 erilaisen itsenäisyyspäivän vieton aikana? Millainen on sinun Suomesi? Lähetä kuva tai äänite tai osallistu kuva-/äänityöpajoihin! Voit lähettää kuvia tai äänitteitä 15.10 asti. Lue lisää projektista ja miten lähetät kuvia ja äänitteitä tästä.


SR_BioSydvast_Logo.jpg

Tulevat elokuvat löydät TÄÄLTÄ


Tapahtumakalenteri
Kaupungin tapahtumakalenteri on uudistettu ja yhdistetty saaristo.org tapahtumakalenteriin. Tästä lahtien ilmoitetut tapahtumat näkyvät molemmissa kalenterissa. Tapahtumailmoitukset otetaan vastaan tästä: Tapahtumailmoitus

Pargas Kultur | Parainen Kulttuuri
Facebook sivu Parainen Kulttuuri on jo kerännyt yli 1500 tykkääjä! Haluatko seurata mitä kulttuuri kentällä tapahtuu tai oletko järjestäjä ja haluat markkinoida tapahtumasi Paraisilla, Parainen Kulttuuri KAIKILLE!

PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI

SR_PargasKultur_Logo_TextStor_Portrait_Color_200_pix.jpg


Muut tapahtumat, kaupungin tapahtumakalenterissa sekä Facebook PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun