Mene sisältöön


Ajankohtaista

Kulttuuriparlamentti - YHDESSÄ - 15.8-10.9.2016


Kulttuuriparlamentti on usean eri kulttuuritoimijan yhteinen kulttuurifestivaali, ja tapahtuman koordinoijana toimii Paraisten kaupunki. Tänä vuonna festivaali järjestetään kolmannen kerran 15.8 – 10.9. Kulttuurikäsite on tässä yhteydessä laaja ja ajatuksena on kohdata toisia ihmisiä, kokea, katsoa, kuunnella ja osallistua. Vuoden 2017 Kulttuuriparlamentin teemana on Yhdessä, joka on samalla myös Suomen juhlavuoden teema.
Muutama tämän vuoden tapahtumista:
- 15/8 Culture Recycled: päivä täynnä kirppislöytöjä ja musiikkia Paraisten Kauppiaskadulla. Haluatko tulla myymään pop-up kulttuurikirppiksellämme päivän aikana? Lue lisää tästä.
- 19/8 Matglädje - Iloista ruokaa Houtskarissa.
- 23-25/8 Parkkino ulkoilmaelokuvafestivaali Paraisten Keskuspuistossa.

Koko festivaaliohjelma ja lisätietoja tulossa pian!
Lue lisää täältä: kulttuuriparlamentti.fi
VARAUS.PARAINEN.FI

varaus.parainen.fi.jpg


Paraisten kaupungissa lukuvuonna 2016–2017koulutilojen ja palloiluhallien ilta- ja viikonloppuvuokraus.

Lukuvuonna 2016–2017 Paraisten kaupunki tulee ottamaan käyttöön sähköisen varausohjelman. Varausohjelma korvaa entiset lomakkeet.

Niitä, jotka haluavat vuokrata koulutiloja tai palloiluhalleja käyttöönsä lukuvuonna 2016–2017, pyydetään jättämään hakemuksensa viimeistään 31.5.2015 osoitteessa varaus.parainen.fiSR_BioSydvast_Logo.jpg

Tulevat elokuvat löydät TÄÄLTÄ


Tapahtumakalenteri
Kaupungin tapahtumakalenteri on uudistettu ja yhdistetty saaristo.org tapahtumakalenteriin. Tästä lahtien ilmoitetut tapahtumat näkyvät molemmissa kalenterissa. Tapahtumailmoitukset otetaan vastaan tästä: Tapahtumailmoitus

Yhdistysrekisteri päivitetään! 
Paraisten kaupunki päivittää nyt tietokantaansa. Eli myös kaikkien yhdistysten tiedot tulee nyt päivittää. Jos teillä on yhdistys joka ei vielä löydy kaupungin rekisteristä, tai yhdistys on jo rekisterissä mutta tiedot ovat vanhentuneet, silloin lähettäkää tarvittavat tiedot meille niin pian kun suinkin mahdollista.
S-posti- ilmoitus: kulttuuri@parainen.fi Lataa lomake tältä.

Pargas Kultur | Parainen Kulttuuri
Facebook sivu Parainen Kulttuuri on jo kerännyt yli 500 tykkääjä! Haluatko seurata mitä kulttuuri kentällä tapahtuu tai oletko järjestäjä ja haluat markkinoida tapahtumasi Paraisilla, Parainen Kulttuuri KAIKILLE!

PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI

SR_PargasKultur_Logo_TextStor_Portrait_Color_200_pix.jpg


Muut tapahtumat, kaupungin tapahtumakalenterissa sekä Facebook PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun