Mene sisältöön


Ajankohtaista

Kulttuurilautakunta myöntää tapahtuma- ja projektiavustuksia kulttuuritoimintaan sekä projektiavustuksia lapsi- ja nuorisotoimintaan 1.9.2018–28.2.2019.

Avustuksia koskevat säännöt löytyvät kaupungin verkkosivulta www.parainen.fi/kulttuuri tai www.parainen.fi/nuorisopalvelut. Sivuilla on myös hakemuslomake sekä selvityslomake avustuksen käytöstä.

Hakemukset osoitetaan Paraisten kaupungin kulttuuriyksikölle ja lähetetään osoitteeseen Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@parainen.fi viimeistään torstaina 13.9.2018

Lisätietoja antavat kulttuuripäällikkö Ann-Sofie Isaksson, puh. 050 596 2601, fia.isaksson@parainen.fi  ja vapa-ajansihteeri  Tove Dahlén puh. 040 5621825 tove.dahlen@parainen.fi

border.jpg

SR_BioSydvast_Logo.jpg
Tulevat elokuvat löydät TÄÄLTÄ

border.jpg

Show 2019
1.jpg

Haluatko mukaan Paraisten seuraavaan nuorisoshow'hun?

Kiinnostaako näyttämötyö laulajana, tanssijana, avustajana, näyttelijänä tai muusikkona? Tai haluatko työskennellä kulissien takana tuotannon, tekniikan, markkinoinnin, maskeerauksen, lavastuksen tai puvustuksen parissa?

Nyt on aika ilmoittautua show'hun. Ilmoittautumisia otetaan vastaan keskiviikkona 22.8. klo 16 PUNT:n kulttuurisalissa. Ellet pääse paikalle 22.8., voit ilmoittautua viimeistään 15.9. osoitteella show@parainen.fi.

Kuka voi osallistua?

Sinä, joka olet 13–23-vuotias eli seiskaluokkalainen tai sitä vanhempi ja joka olet kirjoilla Paraisilla tai käyt koulua täällä. Sinun pitää myös voida osallistua iltapäivisin ja iltaisin säännöllisesti pidettäviin harjoituksiin syyskuun 2018 ja tammikuun 2019 välisenä aikana. Show'ta esitetään 9.1.–12.2.2019, näytöksiä on noin 20.

Uutta lukiolaisille!

Tämän vuoden uutuutena on, että Pargas svenska gymnasiumin ja Paraisten lukion opiskelijat voivat ilmoittautua kulttuurikurssille, jonka aikana he voivat osallistua show'n tuottamiseen. Lukion kurssille osallistuminen ei välttämättä merkitse esiintymistä näyttämöllä itse show'ssa.

border.jpg


Kulttuurilautakunta myöntää tapahtuma- ja projektiavustuksia kulttuuritoimintaan sekä projektiavustuksia lapsi- ja nuorisotoimintaan 1.3.2018–31.8.2018.

Avustuksia koskevat säännöt löytyvät kaupungin verkkosivulta www.parainen.fi/kulttuuri tai www.parainen.fi/nuorisopalvelut. Sivuilla on myös hakemuslomake sekä selvityslomake avustuksen käytöstä.

Hakemukset osoitetaan Paraisten kaupungin kulttuuriyksikölle ja lähetetään osoitteeseen Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@parainen.fi viimeistään 28.2.2018

Lisätietoja antavat kulttuuripäällikkö Ann-Sofie Isaksson, puh. 050 596 2601, fia.isaksson@parainen.fi  ja kulttuurituottaja Tom grönroos puh. 040 4885 746 tom.gronroos@parainen.fi  

Lisää infoa sekä lomakkeet TÄLTÄ

border.jpg

AVUSTUKSIA

Yhdistyksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat päästä osallisiksi niistä määrärahoista joita Paraisten kaupunki on talousarviossa varannut alla mainittujen toimintamuotojen tukemiseksi, kehotetaan jättämään hakemuksensa viimeistään 4 helmikuuta 2018.

  1. KULTTUURI
  • Toiminta-avustus kulttuuritoimintaa varten
  1. LIIKUNTA
  • Toiminta-avustus urheiluseuroille
  1. LAPSET JA NUORET
  • Toiminta-avustus lapsi- ja nuorisotoimintaa varten

Toiminta-avustuksia haetaan erillisellä lomakkeella. Lomake julkaistaan kaupungin verkkosivuilla, ja se on saatavilla aluekonttoreista tai kaupungintalon infopisteestä.  Hakemukseen tulee liittää toimintasuunnitelma ja budjetti. Edellisvuoden toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastus- tai toiminnantarkustuskertomus on lähetettävä kulttuurilautakunnalle ennen myönnetyn avustuksen maksamista. Kulttuurilautakunta voi hylätä myöhästyneet hakemukset.

Kulttuuri- , liikunta- sekä lapsi ja nuorisotoimintaa koskevat avustushakemukset osoitetaan: Paraisten kaupunki, Kulttuuriyksikkö, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse kulttuuri@parainen.fi

Lisätietoja löytyy kotisivulta www.parainen.fi  ja tietoa antaa

kulttuuripäällikkö Ann-Sofie Isaksson fia.isaksson@parainen.fi puh. 050 5962 601 (nuoriso, kulttuuri) vapa-ajansihteeri Mikael Enberg mikael.enberg@parainen.fi puh. 040 4886070 (liikunta)

Lisää infoa sekä lomakkeet TÄLTÄ


border.jpg


Tapahtumakalenteri
Kaupungin tapahtumakalenteri on uudistettu ja yhdistetty saaristo.org tapahtumakalenteriin. Tästä lahtien ilmoitetut tapahtumat näkyvät molemmissa kalenterissa. Tapahtumailmoitukset otetaan vastaan tästä: Tapahtumailmoitus
border.jpg

Pargas Kultur | Parainen Kulttuuri
Facebook sivu Parainen Kulttuuri on jo kerännyt yli 1500 tykkääjä! Haluatko seurata mitä kulttuuri kentällä tapahtuu tai oletko järjestäjä ja haluat markkinoida tapahtumasi Paraisilla, Parainen Kulttuuri KAIKILLE!

PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI

SR_PargasKultur_Logo_TextStor_Portrait_Color_200_pix.jpg
Muut tapahtumat, kaupungin tapahtumakalenterissa sekä Facebook PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun