Mene sisältöön


Ajankohtaista

Parkkino vol4
22-24.8.2018

Parkkino on ulkoilmaelokuvafestivaali joka järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa Paraisten keskuspuistossa 22-24.8.2018 osana Kulttuuriparlamentin tapahtumatarjontaa. Festivaali on ilmainen ulkoilmatapahtuma suunnattu kaikille jotka nauttivat elokuvista. Elokuvat näytetään suurella kankaalla Paraisten Keskuspuistossa illalla kun pimeys laskeutuu kaupungin ylle (n. klo 21-23:00). Haluamme tarjota yleisölle erilaisia elokuvaelämyksiä näyttämällä erityyppisiä elokuvia.

 

Ohjelma on niin kuin aiempina vuosina monipuolinen, ja vuoden ohjelma koostuu mm lyhytelokuvista nuorilta suomalaisilta elokuvantekijöiltä sekä Crystal Clears / De Kristallklara kollektiivin esittämästä visuaalisesta konsertista. Ohjelmaan kuuluu tämän lisäksi myös Nils-Erik Ekblom ja Tom Norrgrannin draama-komedia Pihalla (2017). Jos sää on huono, elokuvat näytetään PUNT:in kulttuurisalissa. Ohjelma ja yksityiskohdat päivitetään kesän aikana ja julkaistaan osoitteessa facebook.com/parkkinofestival.


logo_parkkino-4.jpg


Kulttuurilautakunta julistaa haettaviksi kohdennetut projektiavustukset Kulttuuriparlamentti-tapahtumaa varten.

Kulttuuriparlamentti on kulttuurifestivaali, joka toteutetaan kesän taittuessa syksyn puolelle eli 22.8.–9.9.2018. Kulttuuriparlamentti kokoaa sateenvarjomallin mukaisesti alleen useita erillisiä tapahtumia, joissa taide ja kulttuuri nostetaan esille tärkeänä osana yhteiskuntaa ja yhteiskunnallista keskustelua.   Tapahtumia koordinoi kaupungin kulttuuriyksikkö, ja kaikkia tapahtumia markkinoidaan yhteisesti.

Yhdistykset ja ryhmät voivat nyt anoa projektiavustusta Kulttuuriparlamentin alaisuudessa järjestettäviin eri tapahtumiin. Hakemukseen on liitettävä tapahtuman kuvaus ja budjetti. Kaikkiin hankkeisiin tulee sisältyä oma taloudellinen osuus. Kulttuurilautakunta päättää avustusten jakamisesta, avustukset maksetaan jälkikäteen selvitystä vastaan.

Hakemukset osoitetaan Paraisten kaupungin kulttuurilautakunnalle osoitteeseen Rantatie 28, 21600 Parainen. Kaupungin verkkosivuilla www.parainen.fi/kulttuuri on tarkoitusta varten hakulomake (projekti). Hakemukset on jätettävä viimeistään keskiviikkona 16.5.2018. Hakemuksen voi myös toimittaa sähköisesti osoitteeseen kulttuuri@parainen.fi.


border.jpg


Kulttuurilautakunta myöntää tapahtuma- ja projektiavustuksia kulttuuritoimintaan sekä projektiavustuksia lapsi- ja nuorisotoimintaan 1.3.2018–31.8.2018.

Avustuksia koskevat säännöt löytyvät kaupungin verkkosivulta www.parainen.fi/kulttuuri tai www.parainen.fi/nuorisopalvelut. Sivuilla on myös hakemuslomake sekä selvityslomake avustuksen käytöstä.

Hakemukset osoitetaan Paraisten kaupungin kulttuuriyksikölle ja lähetetään osoitteeseen Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@parainen.fi viimeistään 28.2.2018

Lisätietoja antavat kulttuuripäällikkö Ann-Sofie Isaksson, puh. 050 596 2601, fia.isaksson@parainen.fi  ja kulttuurituottaja Tom grönroos puh. 040 4885 746 tom.gronroos@parainen.fi  

Lisää infoa sekä lomakkeet TÄLTÄ

border.jpg

AVUSTUKSIA

Yhdistyksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat päästä osallisiksi niistä määrärahoista joita Paraisten kaupunki on talousarviossa varannut alla mainittujen toimintamuotojen tukemiseksi, kehotetaan jättämään hakemuksensa viimeistään 4 helmikuuta 2018.

  1. KULTTUURI
  • Toiminta-avustus kulttuuritoimintaa varten
  1. LIIKUNTA
  • Toiminta-avustus urheiluseuroille
  1. LAPSET JA NUORET
  • Toiminta-avustus lapsi- ja nuorisotoimintaa varten

Toiminta-avustuksia haetaan erillisellä lomakkeella. Lomake julkaistaan kaupungin verkkosivuilla, ja se on saatavilla aluekonttoreista tai kaupungintalon infopisteestä.  Hakemukseen tulee liittää toimintasuunnitelma ja budjetti. Edellisvuoden toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastus- tai toiminnantarkustuskertomus on lähetettävä kulttuurilautakunnalle ennen myönnetyn avustuksen maksamista. Kulttuurilautakunta voi hylätä myöhästyneet hakemukset.

Kulttuuri- , liikunta- sekä lapsi ja nuorisotoimintaa koskevat avustushakemukset osoitetaan: Paraisten kaupunki, Kulttuuriyksikkö, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse kulttuuri@parainen.fi

Lisätietoja löytyy kotisivulta www.parainen.fi  ja tietoa antaa

kulttuuripäällikkö Ann-Sofie Isaksson fia.isaksson@parainen.fi puh. 050 5962 601 (nuoriso, kulttuuri) vapa-ajansihteeri Mikael Enberg mikael.enberg@parainen.fi puh. 040 4886070 (liikunta)

Lisää infoa sekä lomakkeet TÄLTÄ


border.jpg


Yhdistyksen yhteyslomake

Paraisten kaupunki päivittää paikallisia yhdistyksiä ja niiden yhteystietoja koskevat verkkosivunsa. Paraisilla toimivat yhdistykset voivat ilmoittaa yhteystietonsa täällä.

Tiedot julkaistaan kaupungin verkkosivuilla. Tammikuussa 2018 tehtävän päivityksen jälkeen kaikki yhdistykset löytyvät kaupungin verkkosivujen www.parainen.fi otsikoiden Liikunta ja vapaa-aika, Kulttuuri ja Nuorisopalvelut alta; sivuilla julkaistaan tietoja yhdistyksistä sekä yhdistysten yhteystiedot: sähköpostiosoite, kotisivut ja Facebook.

Tarkastattehan yhdistyksenne tiedot kaupungin sivuilta ja päivittäkää tiedot tarvittaessa yhteystietolomakkeella TÄSTÄ.

border.jpg

SR_BioSydvast_Logo.jpg

Tulevat elokuvat löydät TÄÄLTÄ


border.jpg


Tapahtumakalenteri
Kaupungin tapahtumakalenteri on uudistettu ja yhdistetty saaristo.org tapahtumakalenteriin. Tästä lahtien ilmoitetut tapahtumat näkyvät molemmissa kalenterissa. Tapahtumailmoitukset otetaan vastaan tästä: Tapahtumailmoitus

Pargas Kultur | Parainen Kulttuuri
Facebook sivu Parainen Kulttuuri on jo kerännyt yli 1500 tykkääjä! Haluatko seurata mitä kulttuuri kentällä tapahtuu tai oletko järjestäjä ja haluat markkinoida tapahtumasi Paraisilla, Parainen Kulttuuri KAIKILLE!

PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI

SR_PargasKultur_Logo_TextStor_Portrait_Color_200_pix.jpg
Muut tapahtumat, kaupungin tapahtumakalenterissa sekä Facebook PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun