Mene sisältöön


Musiikkia Maaliskuussa

MusikiMars_Logo.jpg

Ohjelma sekä lisä infoa:

VIULISTI_150px.jpg

Bio Sydväst: Viulisti       SR_BioSydvast_Logo.jpg
Viulisti on realistinen ja voimakas draamaelokuva rakkaudesta, intohimosta, kunnianhimosta ja musiikista. Trailer
K-12, 2h 5min, 7€ ovelta

 • Ke 28.2 klo 18.30 Kommunalgården-Korppoo
 • To 1.3 klo 18.30 Kulttuurisali-ParainenJazztrio
Carita Lagerspetz, klarinetti, Erik Sumelius, banjo, ja Disa Kneck, tuuba, esittävät iloista 1920- ja 1930-luvun jazzia.                                                               
Kahvitarjoilu
Vapaa pääsy

 • Su 4.3 klo 13.30 Aftonro-IniöAmbient - Pitkä nyt

9.–10.3. klo 10–22, Vanha Kunnantupa

Ambient on Brian Enon kehittämä konsepti: pelkistettyä musiikkia, minimalistisia instrumentaalikappaleita ilman laulua, tunnelmallisia kokonaisuuksia.
9.–10.3. klo 10–22 saamme kokea tunnelmallisen valo-, ääni- ja kuvamaiseman Vanhalla Kunnantuvalla. Perjantaina 9.3. klo 10 Musiikkiopisto Arkipelagin opiskelijat esiintyvät, ja lauantaina 10.3. klo 18–20 yleisö saa osallistua äänimaiseman luomiseen Arja Kastisen johdolla.
Järj. Paraisten kaupungin kulttuuriyksikkö yhteistyössä Musiikkiopisto Arkipelagin kanssa
Vapaa pääsy.

Ääniteoksia: Benedict Slotte, Stefan Backas, BarQ, Cajaste, Ilari Hongisto, Hakola.
Ääni-installaatiot: Olli Suorlahti, Antti Tolvi   
Videoteoksia: BarQ
Kuvia: Ambient Evening Allstars                                                           

 • Pe 9.3 klo. 18-19 Arja Kastinen ja Aino-tytöt, Ipad band Henri Marjamäen johdolla.
 • La 10.3 klo. 18-20, Äänen ympäröimänä, luo äänimaailma Arja Kastisen kanssa. Sagosound ja Ifik live.She´s Leaving Home - kunnianosoitus BeatlesilleShesLeavingHome PRESSbild Photo Samuel Salminen.jpg
Kooste bändin tunnetuimmista ja vähemmän tunnetuista lauluista, jotka ovat saaneet uuden raikkaan ilmeen sovitettuna naisäänelle ja bändille, jossa ei ole kitaraa.  Annika Myyri Ruokolahti, laulu, Riddo Ridberg, keyboard, Anton Elmvik, basso, Oliver Tschernij, rummut.
Järj. Multiculti rf / Korpo Kulturgille

 • La 10.3 klo 18.00 L´Escale-Nauvo 10€
 • La 24.3 klo 19.00 Buffalo-Korppoo 10€Arkipelag-viikko
Järj. Musiikkiopisto Arkipelag

 • Ma 12.3 klo 18.00 Kitarakonsertti: Aapo Grönlund,
  Komentosilta, kaupungintalo
 • Ke 14.3 klo 19.00 Club Skene Blues Ilta, vieraana Pepe Ahlqvist
  Ravintola Kamu
 • To 15.3 klo 18.00 Kulkijan katseessa -konsert
  Musiikkiopiston sali, Rabbe von Weymarn, Henna Linko, Janne Engblom
 • Pe 16.3 klo 19.00 J.S Pergolesi: Stabat Mater 
  Nauvon kirkko, Laura Ruusumaa (sopraano), Pinja Niemenrinne (altto), Markus Ollila (urut).7 kuolemansyntiä, musiikki & tekstit  Cornelis Vreeswijk7 döddsynderna.jpg
Ruotsalainen laulelmataiteen grand ol' man, Cornelis Vreeswijk nousi suosion huipulle jo 60-luvulla. Hänen tekstinsä ja sävelmänsä ovat yhtä ajankohtaisia vielä tänäänkin. Nyt niiden tulkkina on karismaattinen Sauli Luttinen trioineen: Ilpo Murtojärvi, kitara ja Vesa Saloranta, kontrabasso. Ohjelmisto sisältää mm. sellaisia Cornelis-helmiä kuin Brev från kolonien, Balladen om herr Fredrik Åkare och den söta fröken Cecilia Lind, Veronica sekä Somliga går med trasiga skor.
17 €/14 € opisk. ja eläk. netticket, Kelovee, kaupungintalo.

 • La 17.3 klo 19.00 Råttis-Parainen
ILTA OLLE JÖNSSONIN SEURASSA            j%f6nsson_luelisaa.jpg
Et ole koskaan aikaisemmin kuullut Pohjoismaiden kuuluisimmasta tanssiorkesterista Lasse Stefanzista, ja nyt sinulla on mahdollisuus kuulla orkesterin laulajaa Olle Jönssonia. Lasse Stefanzin suurimmat hitit ja laulajan omat suosikit akustisina versioina Thomas Enrothin johdolla esiintyvän jousikvarteton säestämänä.
33,50 € netticket 
Järj. Indigo Music Ab

 • Ke 21.3 klo 19.00 Komentosilta Kaupungintalo-Parainen
Bach333-Konsert
Tomi Satomaa, urut, Anna Rainio, viulu, Vera Plosila, traverso, Louna Hosia, sello, Laura Ollberg-Ekman, cembalo  
Järj. Paraisten seurakuntayhtymä ja Paraisten barokkiseura      
10€ Ovelta   

 • Ke 21.3 klo 20.00 Paraisten kirkkoToner i Ljus och Gestalt - kansanmusiikki ja gregorianiikka kohtaavat
Kansankoraaleja, kansansävelmiä ja varhaista kirkoolaulua sisältävä konsertti muusikoiden sovittamana. Konsertti rakentuu kansanmusiikin ja varhaisen kirkkolaulun yhteisiin tekijöihin, jossa kirkkomusiikin modukset muodostavat tärkeän lähtökohdan tyylien vuorovaikutukselle, improvisaatiolle ja uudelleenluomisella. Laulussa käytetty sekä ruotsin- ja latinankieli, antaa musiikille sekä sakraalin että kansanomaisen kiinekohdan.
15/12€ ovelta

 • Pe 23.3 klo 19.00 Paraisten kirkkoMarianne Maans och Sofia Lindroos Foto Lars Kastilan.jpg
 • La 24.3 klo 16.00 Nauvon kirkko

Sofia Lindroos (Espoo) on monipuolinen laulaja ja viulisti joka toimii m.m. Helsingin kamarikuorossa, Sibelius-Akatemian vokaaliyhtyeessä ja Olaus Petrikuorossa. Hän esiintyy sekä solistina että erilaisissa pienemmissä kokoonpanoissa. Hän on laajentanut musikaalista ilmaisuaan klassisesta kansanomaiseen musiikkiin. Sofia Lindroos opettaa viulunsoittoa Musikinstitutet Kungsvägenissä ja toimii Martin Wegelius-instituutin musiikkileirin johtajana. Vuodesta 2014 lähtien hän johtaa eläkeläiskuoroa Furorna Espoossa.

 

Marianne Maans (Turku) on ammattikansanmuusikko joka toimii monipuolisesti eri musiikillisten ja pedagogisten projektien parissa. Hän esiintyy soolona ja eri kokoonpanoissa, sekä toimii työpajojen ja kurssien vetäjänä. Marianne on sovittanut musiikkia m.m. kuoroille, luonut opetusmateriaaleja ja toiminut musiikkiprojektien taiteellisena johtajana. Hän on myös julkaissut sekä soolo- että yhtyealbumeja.

Pargas Damkör juhlakonsertti - På en havsstrand

 • La 24.3 klo. 16.00 Paraisten kirkko 15€/henkilö, 25€/2 henkilöäPop o Rock Kuoro

Sjunger pop-, rock- och schlagerlåtar på engelska, svenska och finska från pophistoriens alla årtionden. Sauli Luttinen inleder konserten.
Dirigent/ackompanjör: Riddo Ridberg.
15€/12€

 • 25.3 kl 14.00  Vesterlid-HoutskariFado-konsertti, Kirsi Poutanen esiintyy
Suomalainen fadolaulaja Kirsi Poutanen, joka on saanut fadistan kunnianimen fadon kotimaasta Portugalista, saapuu Paraisille esiintymään yhdessä pianisti-säveltäjä Esa Helasvuon kanssa. He esittävät perinteisiä fadolauluja, mutta myös uusia fado-henkisiä sävelmiä. Fado on portugalilaista kansanmusiikkia, josta on tullut hyvin suosittua kaikkialla maailmassa ja joka on nykyään myös Unescon maailmanperintölistalla. 
Konsertti alkaa klo 19, mutta ennen konserttia on mahdollisuus nauttia portugalilaisia herkkuja Matgladin keittiöstä, hinta 20 €.           
17€/14€ (Ruokailu 20  €) Netticket

 • La 31.3 klo 18.00 Maneesi-Parainen


Bruce Almighty
Bruce Almighty soitta  Bruce Springstiniä. He soittavat eniten legendaarisesta levyistä The River, Born in the U.S.A, Darkness of the Edge of Town ja Born to Run. Mats Prost (vocals, kitara), Riddo Ridberg (keys), Sakari Nieminen (basso), Tony Nurmi (rummut).

 • La 31.3 klo 22.00 Harry's Pub-Parainen

Bruce Almighty Mats.jpg


Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun