Mene sisältöön


Kulttuuriyhdistykset

Houtskärs Kulturgille / Avellana

Lennart Brunnsberg, Kivimo, 21760 Houtskari
Puh: 0400 723 375
Sähköposti: faml.brunnsberg(at)pp1.inet.fi

Puutarhaseura, joka järjestää kursseja, puutarhakäyntejä, kasvihuutokauppoja, talkoita, luentoja ja päättäjäisiä.

Kokoontumistila: Yhteiset kokoontumistilat Kulturgilletin (Roten) kanssa.

Korpo Kulturgille rf

Merja Fredriksson, Markomby, 21710 Korpo
Puh: 040 522 1872

Föreningens syfte är att aktivera den kulturella verksamheten i kommunen (tidigare Korpo kommun), ordna kulturevenemang, diskussioner, kurser, kulturresor etc. Föreningen vill skapa möjligheter för medlemmarna, lokalbefolkningen, fritidsboende och tillfälliga besökare att delta i kulturella evenemang såväl som i föreningens hemort som på andra orter.

Multiculti rf

Mona Hemmer, Sydänperäntie 254, 21660 Nauvo
Puh: 040 506 0109
Sähköposti: mona.hemmer(at)saunalahti.fi

Kulttuuriyhdistys Multicultin tarkoituksena on tukea kulttuuria Nauvossa. Multiculti järjestää yhteistyössä muiden yhdistysten ja kulttuurintuottajien kanssa Nauvossa mm. perunatapahtuman, muinaistulien yön, perhejuhlan Ruokaa, Tulta ja Vettä sekä muita isompia ja pienempiä tilaisuuksia liittyen musiikkiin, kirjallisuuteen ja runouteen.

Lisätietoja löydär täältä: www.multiculti.fi

Curatio Byggnadsvårdsförening i Åboland rf – Turunmaan Korjausrakentamisyhdistys ry

Marianne Hemgård, Malminkatu 6, 21600 Parainen
Puh: 02 458 5028 tai 050 375 3595
Sähköposti: curatio(at)parnet.fi tai marianne.hemgard(at)parnet.fi

Yhdistys on kaksikielinen, aatteellinen järjestö, joka toimii rakennusperintömme vaalimiseksi Turunmaalla ja lähiseudulla tarjoamalla kansalaisille korjausrakentamiseen liittyvää neuvontaa ja ylläpitämällä tietotaitopankkia käsikirjastoineen restauroidussa Björkfeldtin talossa Paraisten Vanhalla Malmilla sekä kaksi runsasta rakennusosien varaosapankkia: Sauvossa ja Paraisilla. Varaosapankeissa otamme vastaan iäkkäämpiä, käyttökelpoisia rakennusosia myytäväksi edelleen niitä tarvitseville.

Erilaiset tilaisuudet, kurssit ja julkaisut ovat muita toimintatapojamme, hankkeet mahdollistavat joskus suurisuuntaisempaakin toimintaa.

Jäsenenä voi kuka tahansa olla mukana toiminnassa kulttuuriympäristömme hyväksi. Kokoontumistila: 88 m2, keittiö ja astianpesukone, sähköliesi uunilla+puuliesi. Laajakaistayhteys. Sali (kokoontumis- ja näyttelytila) 40 m2, jossa uuni. Max 50 henk.

Lisätietoja löydät täältä:  www.curatio.parnet.fi

Föreningen Pohjola-Norden i Pargas rf – Paraisten Pohjola-Norden ry

1. Sune Backlund, Tinatuoppi 3 B 23, 21600 Parainen
Puh: 02 458 4744 tai 040 83 868 82

2. Gunlög Söderman, Björnmossevägen 11,  21600 Pargas
Puh: 0400 223 093
Sähköposti: gunlog.soderman(at)abo.fi

Kaikki saavat osallistua yhdistyksen tapaamisiin, pohjoisen matkoihin, juhliin, "kura skymning" -tapahtumaan, retkiin, kirjailijavierailuihin, taidenäyttelyihin, vuosikokouksiin (äänestysoikeus on ainoastaan jäsenillä) sekä erilaisiin yhteistyöprojekteihin samanhenkisten yhdistysten kanssa.

Föreningen Teaterboulage Yhdistys rf

Carina Hagman, Tervsundintie 311, 21600 Parainen
Puh: 050 344 9379
Sähöposti: carina.hagman(at)gmail.com

Harrastajateatteritoimintaa – pienempiä ja isompia erilaisia teatteriesityksiä.

Paraisten Karjalaiset ry

Puheenjohtaja:
Matti Agge
Gundvikintie 157
21630 Lielahti
Puh: 040 536 7701
Sähköposti: aggematti(at)gmail.com

Yhdistys on toiminut Paraisilla 40 vuotta ja sen tarkoituksena on koota yhteen karjalaiset ja karjalaismieliset ihmiset. Yhdistys kokoontuu järjestämällä tarinatuokioita muutaman kerran vuodessa. Osallistumalla seppeleenlaskuihin itsenäisyyspäivänä ja vainajien muistopäivänä sekä tarjoamalla silloin tällöin kirkkokahveja. Varsinais-Suomen karjalaisten tilaisuuksiin ja matkoihin on osallistuttu samoin valtakunnallisiin tilaisuuksiin.

Paraisten Kulttuuriyhdistys ry

Yhteystiedot:
Anu Orvasto-Helin
p. 041 5047654
sähköposti: paraistenkulttuuriyhdistys@gmail.com

ParKu on 30 vuotta paikkakunnalla vaikuttanut kulttuuriyhdistys, joka tarjoaa seudun väelle harrastus- ja esittäytymismahdollisuuksia, sekä erilaisia tapahtumia.
Lisätietoja ParKun luovan toiminnan kerhosta ja muusta ajankohtaisesta toiminnasta saat osoitteesta: www.paraistenkulttuuriyhdistys.fi

Kokoontumistila: Vanhan Kunnantuvan yläkerrassa kulmahuone (n. 10 henk.), yläkerran keittiö yhteiskäytössä muiden vuokralaisten kanssa.

Vuokraajan vastuuhenkilö: Kulttuuripäällikkö Fia Isaksson/Paraisten kaupunki.

Sydkustens landskapsförbund rf

Yhteystiedot:
Lena Långbacka, kulttuurikoordinaattori
Rantatie 24, 21600 Parainen
Puh: 044 544 3348
Sähköposti: pargas(at)sydkusten.fi

Sydkustens landskapsförbund rf on järjestö Etelä-Suomen kaksikielisille kunnille. Turunmaalla toiminta keskittyy kulttuuriprojekteihin ja tapahtumiin, jotka koskevat koko aluetta, mm. muinaistulien yö. 

Åbolands litteraturförening rf

Yhteystiedot:
Mai Palmgren, puheenjohtaja
Sähköposti: mai.palmgren(at)gmail.com
Puh: 040 569 7143

Åbolands litteraturförening rf  (ÅLF) är en förening för läsande och skrivande medlemmar i Svenskfinland och Norden. Föreningen grundades 1977. Vi deltar i författarträffarna som ordnas på hösten i Åbo, ordnar skrivarseminarium en gång per år, deltar i Åbo och Helsingfors bokmässa, träffas kring olika litterära evenemang och gav år 2007 ut antologin ”Någonstans röster”.

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun