Till innehållet


Evenemang

På den här sidan hittar du Pargas stad, kulturenhetens egna (och i samarbete med andra arrangörers) evenemang samt evenemang i PIUG Kultursal. För samtliga evenemang i Pargas se evenemangskalendern HÄR.

PoF01BarnensEstrad_FindusFlyttarUt_FotoHenrikZoomFX1.jfif

Barnfest med Pettson och Findus & Apan Anders

sö. 1.7 kl. 16-17.30, Nagu, Framnäs, Nagu UF

må. 2.7 kl. 17-18.30, Pargas, Lillholmen

on 4.7 kl. 17-18.30, Houtskär, Vesterlid, Houtskärs UF

to. 5.7 kl. 17-18.30, Korpo, Gjallarhorn, Korpo UF

fr 6.7 kl. 15-16.30, Iniö, Snäckan

Barnfest med Pettson och Findus & Apan Anders är ett familjeevenemang som bjuder på barnteater, musik, lekar, pyssel och trevlig samvaro. Programmet inleds med den roliga och musikaliska barnpjäsen Findus flyttar ut, som handlar om det välkända paret och deras tokroliga vardag. Findus spelas av Julia Högnabba och Pettson av Samuel Karlsson.

Efter teaterföreställningen blir det musik då Apan Anders leder publiken i glada rörelse-och aktivitetssånger. Scenprogrammet följs av pyssel, lekar och gratis ansiktsmålning. Det finns också möjlighet att köpa någonting smått att äta. 

Barnen får aktivt delta i programmet och alla är hjärtligt välkomna!

Pris: 12 €/biljett, 0-1-åringar gratis.

Köp biljetter på butik.estrad.fi eller vid evenemanget.

Mera info: barnfest.fi & estrad.fi

Arrangör: Barnens Estrad, i samarbete med Pargas stad, kultur.


Parkkino vol4
22-24.8.2018

Parkkino är en utomhusfilmfestival som ordnas för fjärde gången i Centralparken i Pargas 22-24.8.2018 i samband med kulturfestivalen Kulturparlamentet. Festivalen är ett gratis utomhusevenemang för alla som är intresserade av film. Filmerna visas på en stor duk i Centralparken kvällstid då mörkret börjar lägga sig över staden (ca kl 21-23:00). Vi vill erbjuda publiken olika filmupplevelser genom att visa film i olika genrer.

 

Programmet är lika som tidigare år brett och består i år av bl.a kortfilmer av unga finländska filmskapare och en visuell konsert av kollektivet Crystal Clears / De Kristallklara. I programmet ingår även drama-komedin Pihalla (2017) av Nils-Erik Ekblom och Tom Norrgrann. Om vädret inte tillåter utomhusfilmvisning ordnas festivalen i Kultursalen i PIUG. Programmet och detaljerna uppdateras under sommaren, håll utkik på Parkkinos Facebooksida: facebook.com/parkkinofestival.


logo_parkkino-4.jpgPargas.today FB logo.jpg
Pargas.today - serviceguide och händelsekalender HÄR


SR_BioSydvast_Logo.jpg 
Se kommande filmer och visningar HÄR

Skriv ut
Dela |
Upp