Mene sisältöön


Vastaava sairaanhoitaja Iniöön

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan työsuhteen sosiaali- ja terveydenhuollossa:

VASTAAVA SAIRAANHOITAJA Paraisten vanhustenhuoltoon Iniön kunnanosaan, palvelutalo Aftonrohon

Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja alkaa mahdollisimman pian, viimeistään syyskuussa.

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa palvelutalo Aftonrohon Iniön kunnanosaan. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, hallinnolliset tehtävät ja esimiestehtävät. Tehtävään kuuluu myös kokonaisvaltainen sairaanhoidollinen vastuu yksikössä. Työsuhteeseen valittu tulee myös tarvittaessa sijaistamaan sairaanhoitajaa Iniön terveysasemalla. Tehtävässä työskennellään tiiviisti yhdessä tiimin sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Asiakas ja hoidon ja hoivan laatu ovat meille kaikkein tärkeintä, mutta samalla toimimme aktiivisesti hyvän työyhteisön puolesta.

Vanhustenhuollon tulee olla lähellä sydäntäsi ja sinun tulee viihtyä esimiesroolissa. Toivomme, että olet joustava, asiakaslähtöinen ja yhteistyökykyinen ja että työskentelet eettisesti. Odotamme sinulta hyviä suunnittelu-, järjestely- ja vuorovaikutustaitoja ja että jaat arvomme turvallisuuteen, osallisuuteen ja kehittämistyöhön liittyen.

Kelpoisuusvaatimukset: sairaanhoitajan tutkinto ja molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rokotustodistus.

Lisätiedot: Vanhustyön päällikkö Camilla Bergman-Kärpijoki, sähköpostitse camilla.bergman-karpijoki@parainen.fi.

Hakemus toimitetaan 7.8.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisessä muodossa sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 242561. Hakemuksen ja tarvittavat todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi.

Sivun alkuun