Mene sisältöön


IT-TUKIHENKILÖ

Paraisten kaupungin IKT-palvelut hakee IT-tukihenkilöä vahvistamaan yksikköään. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa käyttäjätuen sekä työasemapalveluiden tehtävät työpisteessä ja kentällä. Tehtäviisi kuuluu työskennellä pääsääntöisesti Microsoft Windows -pohjaisessa infraympäristössä. Työ on tiimityötä, ja edellytämme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehdot ovat:

  • Tietojenkäsittelyn perustutkinto

  • Riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Työnantaja testaa kielitaidon työhönottohaastattelun yhteydessä. Mahdollinen aikaisempi kokemuksesi vastaavantyyppisestä työstä luetaan ansioksi.

Palkka määräytyy KVTES:n (Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen) mukaisesti, mutta voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Työsuhde on työsopimussuhde. Ennen työsopimuksen allekirjoittamista edellytämme valitun esittävän hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Työsuhteessa sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset osoitetaan toimialapäällikkö Monica Avellanille ja toimitetaan osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 PARAINEN. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköisenä osoitteeseen parainen@parainen.fi. Hakemusasiakirjoihin on liitettävä sekä tutkintotodistukset, työtodistukset että mahdolliset kielitodistukset. Hakuaika päättyy 26.8.2019 klo 12.00. Lisätietoja antavat IT-päällikkö Kai Kalliolevo, 044 358 5934, ja toimialapäällikkö Monica Avellan, 044 358 5727, etunimi.sukunimi@parainen.fi.

Kaupunki on kaksikielinen ja tarjoaa innostavan ympäristön ja mukavan työyhteisön. Sijainti Saaristomeren sydämessä antaa mahdollisuuden viihtyisään asumiseen ja monenlaiseen vapaa-ajantoimintaan.


Sivun alkuun