Mene sisältöön


Koulunuorisotyöntekijä

Paraisten kaupungin sivistysosasto julistaa haettavaksi

koulunuorisotyöntekijän tehtävän.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Haemme luovaa ja joustavaa henkilöä, jolla mielellään on kokemusta työskentelystä nuorten parissa.

Koulunuorisotyöntekijänä tuet ja autat nuoria arjessa ja koulunkäynnissä, ennen kaikkea keskustan yläkouluissamme ja lukioissamme. Työskentelet yhdessä koulujen henkilökunnan kanssa ja työparinasi on kaupungin erityisnuoriso-ohjaaja. Sinulla on oltava kiinnostusta ehkäisevien työmenetelmien kehittämiseen yhteistyössä muun muassa oppilashuoltohenkilöstön ja perheyksikön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto mielellään nuorisotyön tai sosiaalityön alalta. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen taito ja molempien kielten tyydyttävä kirjallinen taito. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Ulrika Lundberg, puh. 050 375 3593, tai sähköpostitse  ulrika.lundberg@parainen.fi.

Hakemus lähetetään osoitteeseen Paraisten kaupunki, sivistysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen bildningen@pargas.fi.

Hakemukseen pyydetään liittämään kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä CV. Tehtävään valittavan on 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote. Hakuaika päättyy 28.1.2019.


Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun