Mene sisältöön


Kylvettäjä Terveyskeskuksen vuodeosasto

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi KYLVETTÄJÄN toimen Terveyskeskuksen vuodeosastolla (akuutti- ja kuntouttava), 25.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Osastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ vuodeosastolla on moniammatillista ja vaihtelevaa, osaavan tiimin kanssa työskentelyä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Työtehtäviin kuluu vastata potilaiden henkilökohtaisesta hygieniasta, hygieniatiloista sekä vaatehuollosta yhteistyössä hoitohenkilökunnan kanssa.

Kelpoisuusehdot: Ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme kokemusta hoitotyöstä, joustavuutta, asiakasystävällisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Työntekijän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista.

Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta, työavain 211502 . Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 28.1.2019 klo 12.00 mennessä.

Haastattelut pidetään maanantai 4.2.2019.

Tarkempia tietoja antaa osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040-4885524


Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun