Mene sisältöön


Oppisopimuksella lähihoitajaksi?

Oletko sinä hakemamme henkilö tekemään arvokasta ja monipuolista työtä Paraisten kaupungin vanhustenhuollossa?

Paraisten kaupungin vanhustenhuolto tekee yhteistyötä Axxell Utbildning Ab:n kanssa ja hakee nyt sopivia henkilöitä työskentelemään ja suorittamaan opintoja vanhustenhuollon alalla, joko hoivakodissa tai kotihoidossa. Työskentely on mahdollista joko kanta-Paraisten alueella tai saaristossa. Jos sinulla ei ole koulutusta tai olet alanvaihtaja, voimme tarjota sinulle paketin, jossa opiskelet lähihoitajaksi oppisopimuskoulutuksella samanaikaisesti, kun työskentelet ja saat palkkaa.

Haemme sinua, joka olet aidosti kiinnostunut ihmisistä, osaat kuunnella herkällä korvalla ja olet yhteistyötaitoinen. Olet palveluhenkinen ja kohtaat jokaisen ihmisen yksilönä, kunnioittavasti ja empaattisesti. Sinulla on positiivinen asenne työhön ja viihdyt vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa.

Molempien kotimaisten kielten taito luetaan ansioksi, mutta se ei ole ehdoton vaatimus.

Työ/oppisopimuskoulutus alkaa mahdollisimman pian.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä vanhustyön päällikköön Camilla Bergman-Kärpijokeen, mielellään sähköpostitse camilla.bergman-karpijoki@parainen.fi tai puh. 050 596 2614, taikka oppisopimussuunnittelija Anders Leviniin, puh. 044 739 7782.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 16.8.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen Camilla Bergman-Kärpijoki, Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai camilla.bergman-karpijoki@pargas.fi.

Sivun alkuun