Mene sisältöön


Terveyskeskushammaslääkäri, Nauvo

Asuminen ja työskentely saaristomaisemassa meren äärellä on monen unelma. Paraisten noin 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista.

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN tehtävän Nauvon kunta-alueella.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin kelpoisuus. Lisäksi hakijalta edellytetään molempien kotimaisten kielten hyvää kirjallista ja suullista taitoa, mikä osoitetaan todistuksella. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ sijoittuu Nauvon hammashoitolaan, mutta mahdollisuus työpäiviin Paraisten ja Korppoon hammashoitoloissa on. Palkka määräytyy KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hammaslääkäri Aura Kirvelä, puh. 040 193 9679 tai s-posti aura.kirvela@parainen.fi.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 210949 . Hakemuksen ja siihen liitettävät todistukset voi myös toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 1.2.2019 klo 12.00.

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun