Mene sisältöön


Projekti-insinööri

Teknisten tukipalvelujen toimialan tekninen yksikkö ja vesihuoltolaitos hakevat Projekti-insinööriä.

Projekti-insinöörinä työskentelet vesihuollon verkko-osastolla verkonhallintaryhmässä asiantuntijana. Lisäksi toimit katu- ja liikenneosastolla hulevesiverkostojen asiantuntijana. Päätehtäväsi on vastata vesihuoltoverkkojen sekä hulevesien suunnittelusta ja järjestelmänhallinnasta. Vastaat omalta osaltasi pitkän aikavälin suunnittelusta ja kehittämisestä. Toimit suunnittelun, verkostomallinnuksen, kuntotutkimusten ohjelmoinnin sekä projekti- ja selvitystehtävien asiantuntijana.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (insinööri) ja kokemusta vesihuoltoverkostoihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita isoja kokonaisuuksia ja etsiä tietoa, analysoida, priorisoida, resursoida sekä ohjata muita asiantuntijoita.

Arvostamme analyyttista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa sekä ruotsin kielen taitoa.

Paraisten vesihuoltolaitos käyttää KeyAqua-paikkatietojärjestelmää, jonka osaaminen katsotaan eduksi.

Projekti-insinöörin työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulutus (insinööri tai vastaava).      

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito.

Hakijalta edellytetään vähintään B-luokan ajokorttia.

Työ sijoittuu pääasiassa Paraisille, mutta työkenttä käsittää koko kunnan alueen.

Palkka määräytyy TS-sopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Työsuhde täytetään 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Projekti-insinöörin työsuhteeseen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteessa aloittamista.

Jos olet kiinnostunut projekti-insinöörin tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi sekä ansioluettelosi ja kopiot mahdollisista suorittamistasi kursseista ja koulutuksista osoitteeseen Paraisten kaupunki, Tekninen yksikkö, Rantatie 28, 21600 Parainen. Kuoreen merkintä ”Projekti-insinööri”.

Työhakemukset tulee toimittaa meille viimeistään 25.3.2019 klo 13.00.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaavat vesihuoltopäällikkö Marko Rusi, puh. 040 488 5919, marko.rusi@parainen.fi, ja yhdyskuntainsinööri Matias Jensén, puh. 044 358 5724, matias.jensen@parainen.fi.


Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun