Mene sisältöön


Puutarhuri


Teknisten tukipalvelujen toimialan tekninen yksikkö hakee Puutarhuria kaupungin viheralueiden kunnossapitotehtäviin.

Puutarhurin pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat viheralueiden hoito ja kunnossapito, puisto- ja katupuiden hoito yksikön vastuualueella sekä puistorekisterin sisällöntuotanto. Puutarhuri vastaa työnjohtotehtävistä tiimitasolla.

Yksikön vastuualueita ovat viheralueet, uimarannat, leikkipaikat, yleiset kadut, urheilukentät ja liikuntapaikat.

Kelpoisuusvaatimukset:

Puutarhurin tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on puutarha-alan toisen asteen (aikaisempi opistotason) perustutkinto (puutarhuri) sekä dokumentoitu osaaminen ja riittävä kokemus puisto- ja katupuiden hoidosta ja työnjohtotehtävistä. Puutarhurin tehtävään valittavalta odotetaan hyviä yhteistyötaitoja ja aloitteellisuutta. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja/tai suomen kielen hyvä suullinen taito sekä ruotsin ja/tai suomen kielen riittävä kirjallinen taito. Hakijalta edellytetään vähintään B-luokan ajokorttia.

Työn pääasiallinen sijoituspaikka on Parainen.

Voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvallisuuskortti sekä voimassa oleva tulityökortti luetaan ansioksi.

Palkka määräytyy TS-sopimuksen mukaisesti. Työsuhde täytetään 15.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Puutarhurin työsuhteeseen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteessa aloittamista.

Jos olet kiinnostunut puutarhurin tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi sekä ansioluettelosi ja kopiot mahdollisista suorittamistasi kursseista ja koulutuksista osoitteeseen Paraisten kaupunki, Tekninen yksikkö, Rantatie 28, 21600 Parainen. Kuoreen merkintä ”Puutarhuri”.

Työhakemukset tulee toimittaa meille viimeistään 1.4.2019 klo 13.00.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa kaupunginpuutarhurin sijainen Daniel Falck, puh. 040 488 5686 tai daniel.falck@parainen.fi.


Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun