Mene sisältöön


Sairaanhoitaja Malmkullan vuodeosasto

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN toimen toistaiseksi 4.2.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan Malmkullan vuodeosastolla.

Haluatko olla osana meidän tiimiä? Onko sinulla aloitekykyä, aitoa kiinnostusta vanhusten kanssa työskentelyyn, stressinsietokykyä ja kiinnostusta kuntoutukseen, silloin olet hakemamme henkilö.

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Työntekijän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta työavain  206667. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeksus@parainen.fi 31.12.2018  klo 12:00 mennessä. Haastattelut ovat viikolla 2.

Tiedustelut, osastonhoitaja Marika Cederlöf  040 488 5843

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun