Mene sisältöön


Sairaanhoitaja Terveyskeskuksen vuodeosasto


Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN toimen Terveyskeskuksen vuodeosastolla (akuutti- ja kuntouttava), toimi täytetään niin pian kuin mahdollista tai sopimuksen mukaan.

Osastolla hoidetaan aikuisikäisiä, erilaisissa terveyden- ja elämäntilanteissa olevia potilaita. Työ on moniammatillista ja vaihtelevaa, osaavan tiimin kanssa työskentelyä. Tarjoamme perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden osallistua koulutuksiin.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta hoitotyöhön, stressinsietokykyä ja kiinnostusta toteuttaa kuntouttavaa työotetta hoitotyössä. Valitulta odotetaan joustavuutta, muutosvalmiutta ja kehittämismyönteisyyttä.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Työntekijän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista.

Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta työavain 221110. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 25.3.2019 klo 12:00 mennessä.

Haastattelut pidetään maanantai 1.4.2019.

Tiedustelut, osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 488 5524

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun