Mene sisältöön


Sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityö

Paraisten kaupungin sosiaali- ja terveysosaston sosiaalipalveluyksikössä julistetaan uudestaan haettavaksi aikuissosiaalityön

Sosiaaliohjaaja

vakituinen virka 15.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Etsimme aikuissosiaalityöhön sosiaaliohjaajaa.  Työtehtäviin kuuluu pääasiassa aikuisten henkilökohtainen sosiaalineuvonta ja ohjaus. Työn keskeinen sisältö on taloussosiaalityö, mm välitystilien laadintaa ja seurantaa, ehkäisevien ja täydentävien toimeentulotukipäätösten tekemistä, etuuksien hakemista, asiakkaan taloudellisen toimintakyvyn vahvistamista sekä sosiaalihuoltolain mukaisia palvelutarpeen arviointeja. Työhön sisältyy sekä toimistotyötä että jalkautumista.

Työpiste on Paraisten sosiaalikeskuksessa ja käsittää koko kunnan aluetta. Sosiaaliohjaaja on osa aikuissosiaalityön tiimiä.

Sosiaaliohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaan (817/2015) sosionomi AMK sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Työntekijän henkilökohtaista kehitystä tuetaan työnohjauksella, koulutuksilla sekä tarjotaan mahdollisuus tehdä työtä elävässä kaksikielisessä ympäristössä.

Edellytämme, että olet joustava ja yhteistyötaitoinen, työskentelet eettisesti ja jaat kehittämis- ja tiimityötä koskevat arvomme. Työn hoitamiseksi tarvitaan kykyä tunnistaa asiakkaan vahvuudet ja vahvistaa niitä.

Kokemus vastaavista työtehtävistä luetaan hakijalle ansioksi. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Kielitaito osoitetaan todistuksella. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Oman auton käyttö helpottaa tehtävän hoitamista.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan.

Tarkempia tietoja antaa sosiaaliohjaaja Hanna-Liisa Niemi, puh. 02 458 5700, sähköposti hanna-liisa.niemi@parainen.fi.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-palvelun kautta, työnumero 222799. Hakemuksen ja siihen liittyvät todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 29.3.2019 klo 12.00.

Työhaastattelut suoritetaan 1.4.2019

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun