Mene sisältöön


Sosiaaliohjaajan äitiyslomasijaisuus

Lastensuojelun sosiaaliohjaajan äitiyslomasijaisuus 1.10.-11.3.2020

Haetaan mukavaa työkaveria, jolla on kokemusta ja näkemystä lastensuojelusta!

Paraisten kaupungin Perheyksikkö on määrätietoisesti tulevaisuuteen katsova työyhteisö, jossa työskennellään lapsiperheiden parissa sosiaalihuollon sekä lastensuojelun viitekehyksessä. Paraisten kaupunki kehittää voimakkaasti lapsiperheiden palveluita systeemisen mallin pohjalta, jossa monitoimijaisuus on työskentelyn lähtökohtana ja palvelut viedään lasten ja perheiden luonnolliseen toimintaympäristöön. Paraisten kaupungin lapsiperheiden palvelut ovat hyvin ja monipuolisesti resursoituja.

Lastensuojelun sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluvat lastensuojelulain mukainen sosiaaliohjaus sekä työskentelytapojen ja -menetelmien jatkuva kehittäminen moniammatillisessa tiimissä, johon sosiaaliohjaajan lisäksi kuuluvat sosiaalityöntekijä ja perhetyöntekijä. Parainen on kaksikielinen kaupunki, joka tukee kieliopintoja.

Odotamme hakijoilta kokemusta lastensuojelusta, avoimuutta, rohkeutta tehdä asioita toisin, innokkuutta ja halua kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden 20 palkalliseen oman alan koulutus-, täydennyskoulutus- tai kehittämispäivään vuodessa

  • Viikoittaisen mahdollisuuden etätöihin

  • Tukea ruotsin tai suomen kielen opiskeluun

  • Mahdollisuuden yksilö- ja ryhmätyönohjaukseen

Lupaamme sinulle:

  • Lähiesimiehen tuen

  • Joustavaa ja ihmisläheistä johtamista

  • Avoimen ja rakentavan keskustelukulttuurin

  • Positiivisen ja mukavan työyhteisön ja työilmapiirin

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tarvittaessa työnantaja tukee kieliopintoja.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote (504/2002). Kielitaito osoitetaan todistuksella. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siihen sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja sosiaaliohjaajan virasta antaa yksikönpäällikkö Sami Salmivirta 0404886091 sami.salmivirta@parainen.fi

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta, työavain 246756. Hakemuksen liitteineen voi myös toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 30.8.2019 kello 12
Sivun alkuun