Mene sisältöön


Vanhustyönohjaaja Nauvo

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan viran sosiaali- ja terveydenhuollossa:

VANHUSTYÖNOHJAAJA Paraisten vanhustenhuoltoon Nauvon kunnanosaan. Palvelussuhde on voimassa toistaiseksi.

Haemme vanhustyönohjaajaa Paraisille, Nauvon kunnanosaan. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, esimiestyö, kehittämistyö ja hallinnolliset tehtävät. Tulet työskentelemään tiiviisti yhdessä tiimisi, sekä muiden yhteistyökumppanien ja vanhustenhuollon asiantuntijoiden kanssa. Asiakas, sekä hoidon ja hoivan laatu ovat meille tärkeintä. Toimimme myös aktiivisesti hyvän työyhteisön puolesta.

Odotamme, että työ ikäihmisten parissa on lähellä sydäntäsi. Työtapasi on joustava, asiakaslähtöinen, sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Kommunikoit luontevasti sekä ruotsiksi, että suomeksi. Esimiehenä olet kannustava ja motivoiva.


Kelpoisuusvaatimukset: sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi koulutus, sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Valitulla tulee olla tartuntatautilain §48 mukainen rokotussuoja, ja ennen
työssä aloittamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Palkkaus: KVTES

Työ alkaa niin pian kuin mahdollista.

Lisätiedot: Vanhustyön johtaja, Camilla Bergman-Kärpijoki, puh. 050 596 2614 tai camilla.bergman-karpijoki@pargas.fi.

Aikaisemmat hakemukset huomioidaan. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 245868. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 21.10.2019 klo 15.00.


Sivun alkuun