Mene sisältöön


Ylläpitoinsinööri


Teknisten tukipalvelujen toimialan tekninen yksikkö hakee Ylläpitoinsinööriä.

Ylläpitoinsinöörin pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat yleisiin katuihin ja katualueisiin, satamiin ja laitureihin, katuvalaistukseen ja hulevesien hallintaan liittyvät suunnittelu-, kehittämis- ja valvontatyöt sekä projektinhallintatehtävät. Yksikön vastuualueita ovat viheralueet, yleiset kadut, urheilukentät ja liikuntapaikat.

Ylläpitoinsinöörin tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva rakennus- ja yhdyskuntatekniikan tai vastaavan opintoalan korkeakoulututkinto (insinööri tai vastaava) sekä dokumentoitu osaaminen ja riittävä kokemus projektinhallinnasta. Ylläpitoinsinöörin tehtävään valittavalta odotetaan hyviä yhteistyötaitoja ja aloitteellisuutta. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen taito sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä kirjallinen taito. Hakijalta edellytetään vähintään B-luokan ajokorttia.

Työ sijoittuu pääasiassa Paraisille, mutta työkenttä käsittää koko kunnan alueen.

Voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvallisuuskortti sekä voimassa oleva tulityökortti luetaan ansioksi.

Palkka määräytyy TS-sopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Työsuhde täytetään 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Ylläpitoinsinöörin työsuhteeseen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteessa aloittamista.

Jos olet kiinnostunut ylläpitoinsinöörin tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi sekä ansioluettelosi ja kopiot mahdollisista suorittamistasi kursseista ja koulutuksista osoitteeseen Paraisten kaupunki, Tekninen yksikkö, Rantatie 28, 21600 Parainen. Kuoreen merkintä ”Ylläpitoinsinööri”.

Työhakemukset tulee toimittaa meille viimeistään 1.4.2019 klo 13.00.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa yhdyskuntainsinööri Matias Jensén, puh. 044 358 5724 tai matias.jensen@parainen.fi.


Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun