Till innehållet


2 närvårdare, hemvården inom äldreomsorgen, hemförlovningsteamet

Pargas stad lediganslår att sökas följande anställningar i arbetsavtalsförhållande inom hälso- och sjukvården:

Två NÄRVÅRDARE till ett hemförlovningsteam som ska startas inom äldreomsorgens hemvård. Som närvårdare i hemförlovningsteamet deltar du som del av teamet i kartläggning av behov av tjänster och vård av de kunder som hemförlovas. Arbetet kräver färdigheter i grupparbete, initiativrikedom samt förmåga till självständigt arbete och beslutsfattande. Vi önskar att den sökande har utvecklingsintresse samt rehabiliterande arbetssätt när det gäller övergripande vård av hemförlovningsteamets kunder. Erfarenhet av att arbeta i ett hemförlovningsteam räknas som merit.

Arbetet är tvåskiftsarbete. Anställningen gäller tillsvidare och börjar så fort som möjligt eller enligt överenskommelse. Lön utgår enligt AKTA.

Behörighetsvillkor för närvårdare: närvårdar- eller annan motsvarande examen samt tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Även de närvårdarstuderande som blir klara med studierna under september beaktas.

Den valda ska före tillträdet uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd.

Närmare information ges av ansvarig sjukskötare Tove Lehtinen, tfn 050 596 2615 eller vik. servicechef Suvi Simelius-Nieminen, tfn 040 141 7394.

Ansökan skall i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi jobbnummer 245222. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28,21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 19.8.2019 kl. 12.00


Upp