Till innehållet


Hälsocentralläkartjänst

Att bo och jobba i en skärgårdsmiljö vid havet är en dröm för många. Den unika skärgårdsstaden Pargas med cirka 15 500 invånare omfattar en stor del av Skärgårdshavets område och dess tusentals öar och holmar. Och ändå är det bara 25 km till Åbo centrum!

Till följd av ålderspensioneringen av vår långvariga kollega ledigförklarar Pargas stad EN TJÄNST SOM HÄLSOCENTRALLÄKARE.

Huvudsakliga tjänstgöringsorten är Pargas. Till tjänsten hör skolläkararbete till ca 30 procent. Behörighetskraven är behörighet som legitimerad läkare i Finland samt god förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Arbetet inleds enligt överenskommelse. Den sökande kan ange löneanspråk i sin ansökan. Den valda ska före tillträdet uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd, senast inom 30 dagar från att den valda har fått beslutet om att han/hon blivit vald till tjänsten. Vid tillsättandet av tjänsten tillämpas en prövotid på fyra månader.

Tilläggsuppgifter ges av vik. överläkare Kenneth Wilson, tfn 040 4885501/040 5372817 eller e-post kenneth.wilson@pargas.fi   Vi önskar att ansökningarna i första hand lämnas in via www.kuntarekry.fi, jobbnummer 217518. Ansökan med bifogat cv kan även lämnas in senast 06.05.2019 kl. 12.00 på adressen Pargas hälsovårdscentral/ Pia Nedermo, Vapparvägen 15a, 21600 Pargas, eller per e-post halsocentral@pargas.fi  

Märk kuvertet med ”Tjänsten som hälsocentralläkare”. Examens- och arbetsintygen uppvisas på intervjun.

Skriv ut
Dela |
Upp