Till innehållet


IT-STÖDPERSON


Pargas stads IKT-tjänster söker en IT-stödperson som förstärkning till enheten. Till arbetsuppgifterna hör i huvudsak användarstöd och arbetsstationstjänster både på kontoret och ute på fältet. I dina arbetsuppgifter arbetar du främst i en Microsoft Windows-baserad infrastrukturmiljö. Det är fråga om ett teamarbete, och vi förutsätter att du är en person med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Arbetet förutsätter också körkort och resande med egen bil.

Behörighetsvillkoren är:

  • Grundexamen inom databehandling

  • Tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken

Språkkunskaperna testas av arbetsgivaren i samband med anställningsintervjun. Det räknas som en merit om du har tidigare erfarenhet av motsvarande arbete.

Lönen bestäms enligt AKTA (det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet). Anställningen är ett arbetsavtalsförhållande. Innan arbetsavtalet undertecknas förutsätter vi att den valda uppvisar godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. För anställningen tillämpas en prövotid om 4 månader.

Ansökningarna riktas till sektorchef Monica Avellan och lämnas in under adress Pargas stad, Strandvägen 28, 21600 PARGAS. Ansökningarna kan även lämnas in elektroniskt under adress pargas@pargas.fi. Till ansökningshandlingarna ska bifogas både examensintyg, arbetsintyg och eventuella språkintyg. Ansökningstiden går ut 26.8.2019 kl. 12.00. Tilläggsinformation ges av IT-chef Kai Kalliolevo, 044 358 5934, och sektorchef Monica Avellan, 044 358 5727, förnamn.efternamn@pargas.fi.

Staden är tvåspråkig och erbjuder en inspirerande miljö och god arbetsgemenskap. Läget i hjärtat av Skärgårdshavet ger möjligheter till trivsamt boende och många fritidsaktiviteter.


Upp