Mene sisältöön


Artist talks Norrskatassa 15.5.

6.5.2010

  

ARTIST TALKS NORRSKATAN KOULULLA 15.5.2010


Talvella jäätilanne sotki Norrskatan taiteilijatapaamisen suunnitelmat. Nyt järjestämme uuden tilaisuuden Norrskatan koululla lauantaina 15. toukokuuta klo 14. Kuvataiteilija Kimmo Ylönen avaa ateljeensa yleisölle ja hänen vierainaan tapaamme muusikko Laura Naukkarisen Västanfjärdiltä ja kuvataiteilija Lasse Harkkalan Paraisilta. Artist talks on avoin kaikille, jotka haluavat tutustua taiteeseen, kuulla Lau Naun musiikkia ja keskustella.

Tilaisuus on ilmainen, kahvi/tee + kahvileipä maksaa 3€. Omia eväitä voi myös tuoda. Varaathan käteistä ja mielellään tasarahan. Tarjoilun vuoksi toivomme ilmoittautumista viimeistään ke 12.5. mennessä, mutta se ei ole välttämätöntä. Norrskatan kylätoimikunta vastaa tarjoilusta.

Leikin tosissani, lastaan kaikki munat yhteen koriin ja mietin, miten taitavasti osaa vastaus piiloutua, kun taas kysymys löytyy joka puun takaa.
Kimmo Ylönen 

Esitän sulaneita kehtolauluja, kuvitteellisten elokuvien musiikkia, pikkulintujen unia. Musiikkini voi muuttua kuvaksi, singahtaa karkuun tai haihtua, mutta vain syntyäkseen taas uudenlaisena.
Laura Naukkarinen 

En halua etsiä tai löytää mitään, tulla miksikään tai olla juurikaan mitään, järkevä ja määrätietoinen aikuinen ehkä kaikkein vähiten. Kunhan silloin tällöin saisin rauhan maalata jotakin itselleni. Muu on enemmin tai vähemmin ajanhukkaa.
Lasse Harkkala

Norrskatan koulu sijaitsee saaren pohjoisosassa.

Lautta-aikataulut:
http://www.destia.fi/lautat/Aikataulu%2016.4.2010-30.5.2010.pdf
Lautta Korppoo (Galtby)–Norrskata lähtee klo 13.15
Lautta Norrskata–Korppoo lähtee klo 16.30 ja 18.05.LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN:
Lotta Petronella (CAA), puh. 0400 954 047
Pia Linden-Lamoureux (AiA), puh. 050 574 1095

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Artists in the Archipelago (AiA) on Turun saariston taiteilijoiden yhteistyöverkostoa rakentava projekti. Projektin rahoittavat EU (Leader), Svenska kulturfonden ja Konstsamfundet.
www.aianet.fi

Contemporary Art Archipelago (CAA) on kansainvälinen nykytaidehanke Turun saaristossa, osana Turku 2011 kulttuuripääkaupunkiohjelmaa. Kesällä 2011 toteutettava näyttely tuo saaristoon, perinteisten näyttelytilojen ulkopuolelle tehtyjä uusia teoksia sekä kansainvälisiltä että saaristossa asuvilta taiteilijoilta. Tätä pohjustavat taiteilijaresidenssit ja seminaarit 2010.

Länsi-Turunmaan kaupunki, kulttuuritoimiala

Sivun alkuun