Mene sisältöön


Koulujen iltapäivätoiminta

24.3.2010
 

 

Iltapäivätoiminta

Länsi-Turunmaan kaupungilla on koululaisten iltapäivätoimintaa koskeva yhteistyösopimus seuraavien palveluntuottajien kanssa: Länsi-Turunmaan suomalainen seurakunta. Nilsbyn ja Koivuhaan koulussa iltapäivätoiminta järjestetään kaupungin oman toimintana. 

Toiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityisopetukseen siirretyille oppilaille. Nilsbyssä järjestettävä toiminta on tarkoitettu Nilsbyn koulu oppilaille. Koivuhaan koulussa ja suomalaisessa seurakunnassa järjestettävä toiminta on tarkoitettu Koivuhaan koulun oppilaille. Korppoon kunta-alueella iltapäivätoiminta järjestetään päivähoidon yhteydessä ja Nauvon kunta-alueella järjestetään ruotsinkielistä iltapäivätoimintaa.  Koulukuljetus iltapäivätoimintaan järjestetään ainoastaan siinä tapauksessa, että oppilas on oikeutettu koulukuljetukseen ja että kuljetus voidaan järjestää ilman lisäkustannuksia. 

Jos paikkoja ei riitä kaikille hakijoille, etusijalle asetetaan lapset, joiden kotona ei ole yhtään aikuista toiminnan järjestämisajankohtana. Tämän jälkeen valinnassa sovelletaan arvontaa. Sivistyslautakunnan suomenkielisen jaoston päätös ja valintaperusteet ovat nähtävillä koulutoimistossa. Palveluntuottajat vastaavat toimintaa koskeviin tiedusteluihin. Hakulomakkeita saa myös yllämainituista toimintapaikoista, kaupungintalon yhteispalvelupisteestä, aluekonttoreista, koulutoimistosta sekä kouluista. 

Hakemukset on toimitettava 5.5.2010 mennessä osoitteeseen Länsi-Turunmaan kaupunki, Suomenkielinen koulutus, Rantatie 28, 21600 PARAINEN. Sivun alkuun